За словами колишньо очльниц Мнстерства охорони здоров'я, гумор одним з кращих засобв боротьби з стресом, медик закликала разом смятися небезпец в обличчя.
Дикий пдбадьорливо хлопнув Професора по плечу. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор - вибухова сумш для "тепло зустрч". Хоча, думаю, хейтерв стрчка отрима немало. Це зовсм не погано, може, навть добре. Ну, я – старший! – вдповв Професор. Наша журналстика сну завдяки вам. За кожною ачвкою стоть гнучке правило, котре можна змнювати в адмнпанел проекту. Так, Ксеня бльш легковажна, але й бльш рвна щодо гумору.
У квтн 2018 сайт вдвдали майже 2 мльйони користувачв. А як вам було з жею на фронт? Саме так народились Котики. Волонтер працював 7 днв поспль. Одним словом – добровольц. Спвавтор сценарю фльму Сьомий маршрут (1997).
Це можливсть подивитись на вйну ншими очима зрозумти, що там теж живуть люди, як не тримають автомати в руках 24/7. Згадати 2014 рк, не дати затерти його, т под, бо це був рк нацонально-визвольно де. За жанром фльм буде патротичним неполткоректним комедйним екшеном з елементами фентез. Також у картин знмались Станслав Бжезинський, Вра Климковецька та ще один льввський актор Ярослав Федорчук. Лише якась двчинка рокв п’ятнадцяти помахала рукою у вдповдь. Режисер, утм, поясню це драматургю: "Спочатку це шоку - як це так? Ми робили так, щоб люди вдчули зовсм неочкуван емоц, коли луна ця псня. Ось, дивться! – показав на дрку в мшку, яка була акуратно обведена товстою червоною лню. На позицях до четврки для виконання тамного завдання приднуться амбцйна журналстка.
Под фльму розгортаються у 2014-у роц. Майже з самого початку реально вйни Рос проти Украни. На фронт пшли добровольцями четверо чоловкв – нженер, актор, футбольний тренер Вже на позицях до них приднуться журналстка, яка ма виконувати на Сход секретне завдання. Нхто з них не ма бойового досвду, не здогадуться про намри командування не орнтуться на мсцевост. Однак саме цим вонам-аматорам вдаться зламати грандозну масштабну наступальну операцю ворога. ось тут починаться найцкавше…