Йому на вигляд трохи бльш як сорок. За перший вкенд прокату кнострчка збрала понад 4 мльярди рублв, чим побила рекорд голлвудського фльму “Аватар”, який збрав в Рос 3,6 млрд руб за 2 мсяц прокату. Фльм нагаду, що вйна нкуди не зникла. Отож запитання вн ставить, на яке тисяч укранцв, кому за 60, вдповсти не можуть, бо навть випадков фото, де солдата знято у сирйськй чи гипетськй унформ, вдбирали на кордон, при поверненн додому, наказували мовчати. Чи можна дивитися з дтьми? Ми почитали, нам дуже сподобалося, я, Стефко сказали Марку: ми мусимо зробити цей фльм!” – усмхаться Уляна. Вн завжди сконцентрований. А я: Тут так багато смертей, це моя курка. Ще у 2016 роц режисери кнооб’днання Вавилон'13 та його деолог Володимир Тихий виршили зняти гровий мнсерал Блндаж.
А сторя про бронежилет та рму Втовську вдбувалася з ним насправд. Фльм вийшов в укранський прокат 30 счня 2020 року. До четврки бйцв також приднуться безстрашна журналстка, яка ма виконати секретне завдання. Пасхалки. Але такий прийом, як на мене, робить цю стрчку бльш реальною, адже в житт у тих обставинах, про як вона розповда, нхто не розмовля правильними за всма мовними канонами фразами. Якщо ви помтили помилку, видлть необхдний текст натиснть Ctrl + Enter, щоб повдомити про це редакцю. Фльмв про вйну на сход Украни знято чимало. Окрм украномовно верс Yurcash також створив англомовну версю пд назвою Yellow tape — слова переклав англйською украно-британець Степан Пасчник[en] (колишнй член музичного гурту The Ukrainians). По-перше, сама поява такого фльму вже безумовним плюсом. Автор сценарю режисер постановник Володимир Тихий.
Робоча назва фльму спвпадала з назвою книги – Блндаж. У фльму свордний лкувальний ефект: вн нас веселить, але на справд в тих жартах присутнй дуже великий пдтекст. Продюсери: Марко Супрун, Володимир Тихий, гор Савиченко, Степан Бандера, Дмитро Кожема, Уляна Супрун (колишня голова МОЗ Украни). Взагал краудсорсинг працю, й працю прекрасно, якщо дотримуватися деклькох простих правил: Я не можу сказати, що це генальне кно, але воно мен сподобалось. Провели нейротестування глядачв. на показах по всй Укран на момент, коли горв Кремль, лунали аплодисменти. Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. Project W: Veterans, Volunteers and William — один з таких.