Стрчка створються кнокомпанями Бедлам Продакшн (США), Директоря Кно (Украна), Банесто Продакшн (Канада) за пдтримки Укранського Культурного фонду.
Режисер та автор сценарю – Володимир Тихий. Хоча, думаю, хейтерв стрчка отрима немало. Я не можу сказати, що це генальне кно, але воно мен сподобалось. Це щоб не боятися. Навть позивний соб вибрав Грн.
Хотлося б уточнити, що йдеться лише про цифри. Марина Порошенко – продюсерка фльму Наш котики. – Вн воював у десантно-штурмових вйськах. У рац чути смх, а чийсь голос промовля: я ж тоб казав? казав? а ти не врив? За другий вкенд понад 2 млн грн на 74 копях, картина заробила майже 5 млн грн. Ну, я – старший! – вдповв Професор. Перед ними стояв генерал росйсько арм Говорухн. Це демонстраця вйни з радянським минулим.
Втм, реакця ветеранв вйни, для яких влаштовували окрем допрем’рн покази, показала, що багато жартв з фльму заходили. Про всяк випадок нагадумо, що бурхлива реакця Жирновського на трейлер “Наших котикв” – фейк. А ворог де? Я збрався й уже через пвтори доби був у нього. вн – як в нашй патротично-неполткоректнй комед – пшов добровольцем на фронт. 2014–й, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Прем’ра стрчки вдбудеться 30 счня 2020 року. А сам фльм вийде на екрани бльшост укранських кнотеатрв. Де знмали, як , можливо, були яксь цкав стор на знмальному майданчику?
Особлива подяка творцям фльму за створення образу Професора, який добровольцем пшов на фронт, повдомивши родину, нби вн у цей час перебуватиме на науковй конференц, а не на вйн. Молод бйц кепкують з нього, як положено — куди тоб, старий дду, з нами тут козакувать! лише псля його загибел, з документв, дзнаються, що це був старий вояк, який мав бойовий досвд. Один з солдатв запиту: Чому ж вн нам не розповдав?. Отож запитання вн ставить, на яке тисяч укранцв, кому за 60, вдповсти не можуть, бо навть випадков фото, де солдата знято у сирйськй чи гипетськй унформ, вдбирали на кордон, при поверненн додому, наказували мовчати. Та й нема особливо гордост, коли ти, у рол раба мпер, воював на територ чужо крани, проти ншо чужо крани, захищаючи нтереси чужо тоб Москов. Пишайтеся молод, що вльними людьми мате нагоду захищати свою власну крану! Ось все, що можуть ниншнм воякам побажати старш ветерани.