За п’ять рокв стотно змнилася укранська армя та укранський культурний простр. Утм художн осмислення подй 2014-2015 рокв залишаться надактуальним. Бо ж саме народжен в горнил протистояння агресору сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. художня мова, яку ми використовумо в цих рефлексях, вдповдною духу та де народження громадянського суспльства Украни. Це мова, вльна вд естетики та засобв соцреалстично псевдогероки, яка, по сут, лише поглиблю як особист, так соцальн травми, – каже Володимир Тихий.
Ми не сммося над вйною, ми сммося смерт в обличчя. Неполткоректна комедя Наш котики, що вийшла у загальний прокат на цьому тижн, дйсно неполткоректна. це лише один з десяткв вдалих жартв у фльм Наш котики. Варто вдзначити, що один з акторв – Дмитро Тубольцев – доброволець учасник бойових дй. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb / Доктор Стрейнджлав або Як я перестав хвилюватись полюбив бомбу. ДержКно профнансувало фльм пзнше, вже пд час постпродакшну. Читайте також: Укранський фльм потрапив до лонг-листа “Золотого глобусу” "Наш Котики— фльм про супергеров, як живуть серед нас. В актора Дмитра Тубольцева (Лто) злетли дв рол в сералах, як знмають укранськ компан, як, як виявилося, планують показувати свй продукт в Рос. Головн рол виконали Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський.
Пд час планування вигадливо маркетингово кампан, що вдповдала гротесковй комедйнй природ стрчки, виробники Наших котикв середньо-оптимстично передбачали, що аудиторя фльму у кнотеатрах складе близько 300 тисяч осб. А моя оцнка стрчц – 8 за 10-бальною шкалою, з примткою: смх ряту вд страху. так стльки разв, скльки вн поклав людей. Жанр кнострчки визначили сам автори. Грн, що сидв поруч Професора, засмявся.
Радсть, смуток, гордсть, злсть, здивування – це лише невеличка палтра емоцй, котр може вам подарувати ця картина. Вдпустка. Головн рол в фльм виконали Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезнський, петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Михайло Кукуюк та нш. сторя поверта глядача в дв тисяч чотирнадцятий рк. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…", - йдеться на офцйнй сторнц фльму. Поза тим, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога. Детальнше. Хотлося весь фльм люто фейспалмити вд поведнки журналстки. А разом з ними хн рдн, близьк, знайом… Уся наша крана, – пдкреслю гор Савиченко.
– Зараз через фльм Котики мен вдмовили в зйомках у двох фльмах. Пояснили: вони йтимуть на експорт до Рос, а в Рос я вже надто вдомий, хн спецслужби мене монторять.