Продюсери стрчки - Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера.
Також розповмо вам про новинки, як виходять саме у лютому. Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. 2015 року Тихий разом з колишнм АТОшником Валерм Пузком впорядкували вдеоматерал, змонтували три сер й розраховували, що прокт зацкавить телеканали. Хочеться додати, що для того, аби так знмати про вйну, що трива, потрбно мати смливсть. Сувенр прижився на акторському майданчику став символом противаги смерт.
Мало того, сидиш хвилюшся за дол екранних персонажв, немов за реальних людей! Зважаючи на останн кадров призначення зокрема, та загальний вектор нашо полтики, можна припустити, що Наш котики можуть стати останнм укранським патротичним та неполткоректним фльмом про вйну. У фльм Наш котики знялися актори Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька та нш. – Два мсяц. далеко, не ус. Просто я не люблю таких комедй.
Якби ми не розслаблялися, ми би стали небезпечними для самих себе. Завдяки робот режисера сценариста Володимира Тихого, особисто я зрозумв, проти чого ми воюмо. Тобто, якщо ви чутлив до перебльшень та вйськового гумору — варто усе ж таки замислитися, перш нж йти на фльм. дине, що стояло мж нами та цю скарбничкою, — формат даних. Фыльм розповда справжню сторю двох друзв, як протягом 20 рокв дарували надю та навчали дтей з аутизмом. – Професя актора якось допомагала на вйн?
Прокатник фльму - компаня B&H film distribution.Крана, рк: Украна, 2020