Вона продюсу цей фльм разом з чоловком Марком. Ще до команди продюсерв увйшли гор Савиченко, Степан Бандера, Дмитро Кожема та режисер фльму Володимир Тихий.
Денис Бгус, дейний натхненник та product owner; Вд Мнкульту творц фльму просили державну фнансову пдтримку у розмр ?36 млн (80 % вд загального кошторису у ?45 млн). Дзнався, що Богема – Андрй Шараскн, з яким ми разом жили в студентському гуртожитку (я навчався на актора, вн – на режисера), – вже був одним з командирв у Правому сектор й запрошував добровольцв. Обабч не тягнуться рденьк лсосмуги, за ними виднються поля. Я чув величезну кльксть позитивних вдгукв про цей фльм вс вони виправдан.
На комед про вйну чекали, чекають будуть чекати наш бйц як у дючих частинах, так в “запас”, вже у цивльному житт. Вдплат не да здйснитися будильник, що змушу вйськового прокинутися. Так персонаж не бувають дотепними в принцип чи мова про певну мсцеву традицю? А на боц бойовикв "воюють" зорян Михайло Кукуюк (франшиза "Свнгери"), а також абсолютно невпзнанний Дмитро Ярошенко ("Заборонений"). На зеленому ящику, що стояв у кутку, лежало клька книжок. Тод вже мен прийшла дея, як можна розширити цей пдхд та змусити його працювати день у день. От тльки не ранше, нж за пв року. Хтось буде його обожнювати, а хтось ненавидти (щодо любителв руського миру – це взагал гарантовано). Дуже хочеться врити, що таких - меншсть. Ус сюжети мали базуватись на реальних сторях, розказаних ветеранами.
Сподвамось, ця стаття була корисною для вас. Жоден з них не ма бойового досвду, але саме вони стають причиною провалу масштабно операц ворога – такий сюжет стрчки. Про це понформував укранський режисер автор сценарю фльму Володимир Тихий на пресконференц в кнотеатр “Жовтень”. На одну з позицй фронту заступають на бойове чергування головн геро: нженер, актор продавець . На борту десятки незнайомих людей, а я не могла стриматися, щоб не смятися вголос та не плакати. Это показывает теплые отношения между добровольцами и волонтерами", - делится режиссер фильма Владимир Тихий.
– Повертаючись до фльму. Де знмали, як , можливо, були яксь цкав стор на знмальному майданчику?