“Комедю створено кнокомпанями “Бедлам Продакшн” (США), “Директоря Кно” (Украна), “Банесто Продакшн” (Канада) за пдтримки Укранського культурного фонду та Державного агентства Украни з питань кно. А я: Тут так багато смертей, це моя курка. Французська драматична комедя вд майстрв-режисерв Ерка Толедано Олв’ Накаша ("1+1", "Самба", "1+1=веслля") з Венсаном Касселем у головнй рол – це новий душевний фльм. Одна сторя особливо сподобалась. Актори: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський Журналстка Оля (Вра Климковецька) — 100 вдсоткв влучання в образ, а образ — 100 вдсоткв вддзеркалення снуючих, живих кореспонденток з бойовим досвдом. ЗЛок обгнав маршрутку й на швидкост в’хав у яму.
Цю браву ватагу цлком логчно закидають на дальнй блокпост, що зветься Капустиною, який нколи не атакують сепаратисти. Хочеться додати, що для того, аби так знмати про вйну, що трива, потрбно мати смливсть. Жартвливе вдео, розроблене студю Babylon’13, було зроблено за допомогою скандально технолог, яка з’явилася в нтернет в 2017 роц, увйшло в неофцйне промо до майбутньо прем’ри. Я ж говорив тоб. Дуже багато. Фльм отримав 239,5 очок вд експертв УКФ. джерео30 счня у широкий кнотеатральний прокат виходить створена за пдтримки Держкно неполткоректна патротична комедя Володимира Тихого Наш Котики.
До четврки приднуться амбтна журналстка для виконання секретного завдання. Але. Смх да нам можливсть легше сприймати страшну реальнсть, не пддаватися вдчаю, а досягти поставлено мети – стверджують вони. Кастинг: Вкторя Нестеренко. От вона реально думала, що вони почнуть говорити на камеру, а потм вдпустять? Страшенно бсило невмння колеги бачити очевидн реч. За сценарм фльму у 2020 роц було написано книгу у видавництв Фоло. Поэтому достаточно быстро нашлась замена. Зрозумло, що у новому проект ми не хотли обмежуватися тльки декларацями. Я в нй воював.
Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм з’являться ближче до кнця, але вдгра дуже важливу роль