Мен сподобалася бабця внучка. Внучка кожного разу при зустрч гука нашим хлопцям Слава Укран!, баба зразу ж телефону зда мсця, в яких вони х зустрли. Мен сподобалася гарна укранська мова. Чулася не театрально, мж ншим.
Проект був запущений та широко проанонсований деклька тижнв тому, й десь за десять днв ми вийшли на дв тисяч зарестрованих користувачв, котр були закладен в KPI. Туалет – Туалет! Ш-ш-ш-ш-ш-ш! Так само, до реч, як його давнй знайомий по студентському гуртожитку Андрй Шараскн – майбутнй кборг Богема, який став прототипом Серпня з поки що найсильншого за драматургю фльму про росйсько-укранську вйну ХХ сторччя Кборги. Що провокативнш ц жарти, то вони краще працюють. Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна.
Що, враховуючи непоган навички Супрун в робот з негативом критикою, вигляда дивно, непримно вдштовхуюче виклика серйозний подив. Виявилося, що глядачв, як свдомо ходять на укранське кно, напружу той момент, що цю хню рису експлуатують. Под його картини розгортаються у 2014 роц, на початку росйсько-укрансько вйни. Так зван стандарти BBC, як давно вже стали чимось на кшталт лайки в украномовному сегмент нтернету, згадуються за час фльму деклька разв. Ну що ж, як на мене, то це ще один привд все-таки не залишитися байдужими та подивитися стрчку. Загалом, вд початку кнопрокату 23 счня Екс заробив 463 тис. Наш хлопц потрапляли й потрапляють в полони. Вони стверджують, що смх да нам можливсть легше сприймати страшну реальнсть, не пддаватися вдчаю, а досягати поставлено мети.
Тод ж стали залучати осб з телебачення, що створювали серали й мислили категорями гуртових продажв. Фльмв про вйну на сход Украни знято чимало. Ми цнумо ваш час, тому надсилатимемо лише т матерали, як справд варт вашо уваги. Але мен не хочеться зациклюватись на недолках. воно покращуться кожного року. Тому, ми вс, хто живе в Укран, Канад, США, Франц та Нмеччин, хто перераховував власн заощадження, або хав волонтерами у район наступу росйських вйськ — ми вс у тем. Це кно про укранських добровольцв, як пшли на Схд захищати нашу крану вд росйських окупантв, терориств та вбивць.