Передова, передова. Тльки вони воюють, а ви тут сраки вд’датимете.
Вн та нш режисери, нш оператори почали слдкувати за тими подями, як вдбувалися на Майдан, а псля того – на вйн. Вантажвка зупиняться. Жанр кнострчки визначили сам автори. З ншого боку, саме гумор допомагав нашим воякам там, на Сход, тому фльми на зразок Наших котикв дуже важлив для них, не дарма ще до виходу стрчки у загальний прокат пройшли покази для ветеранв. До того ж вони показують непоган касов збори. Ви його одразу побачите. Т, хто просто любить комед, таких внутршнх терзань не мають, вони вльнш для тих комункативних моментв, як ми використовували в трейлерах Наших котикв.
ЗЯТЬ – перший у списку. Теми, над якими смялися, — це дуже приземлений мщанський гумор, пов’язаний з подружнми зрадами, тещами й так дал. Тро добровольцв – актор, продавець квтв, та вчений – потрапляють на фронт. Фльм демонстрували на 82 екранах. Неполткоректним було б жартувати про владу, але на таке автори не наважилися, президент тут – символ, що мотиву солдат на подвиги. На майданчику перед примщенням колишньо Донецько обласно держадмнстрац гамрно. Хочемо подивитися фльм онлайн, але й грош закинути на розвиток укранського кно. Режисер та автор сценарю Володимир Тихий разом з спвзасновником Babylon’13 Марком Супруном працювали над тим, щоб фльм був екранзований.
Писав псн для деяких зрок, серед ншого – дв псн для Тни Кароль. Уся наша крана", - переконаний продюсер. Так, на Сход гинуть наш вйськов, а поряд з цим ведеться запекла вйна в медйному простор. Сам соб подумав: Мен 35 рокв, що я тут сиджу?. Наскльки, на вашу думку, кнокомедя Наш котики може бути успшною з погляду свордного культурного десанту сенсв та образв у сфер укранського гумору? Чи мета в чомусь ншому? А ще я там опкувався куркою. — Та ти гониш. Цей фльм зрозумють не вс. “Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав.
P.S. Зважаючи на останн кадров призначення зокрема, та загальний вектор нашо полтики, можна припустити, що Наш котики можуть стати останнм укранським патротичним та неполткоректним фльмом про вйну. Хотлося б помилятися…У прокат зараз можна подивитись вдразу деклька укранських фльмв. До того ж вони показують непоган касов збори. Хоча результати, звсно, рзн. Вд несподваного успху до провалу. Розповдамо докладно, зокрема про те, скльки було вкладеноу кожну картину та чи можна вважати касов збори успхом (або провалом).