Не хнюптесь, хлопц. Тут не так вже й погано, – хлопець роззирнувся довкола. – Тож на чому я зупинився? Ось телевзор. Працю. Але тльки сепарськ канали. А тут у нас найважливше! Куточок релаксац. Шахи, шашки, монополя, мнбльярд...
ще одне: фльм, в якому горить Кремль, просто не можна не подивитися. рма Втовська приздила до мене разом з Стасом Бжезнським, який гра Грна в цьому ж фльм, привезла мен в табр бронк, амунцю, все, що збрали, ще й нших хлопцв повдягали… Мнкульт надавати грош вдмовився. Вн та нш режисери, нш оператори почали слдкувати за тими подями, як вдбувалися на Майдан, а псля того – на вйн. Вс подробиц згодом Вн не розумв мотивацю цього хлопця, якому на вигляд трохи бльш як 20 рокв. Я в нй воював. Сама винагорода, яку ми ввели, складаться з двох компонентв — балв та грово валюти, котра врешт-решт конвертуться в реальну. Але спочатку розберемо власне, як працю наш краудсорсинг.
Його обожнюватимуть та сваритимуть, мабуть, з однаковою пристрастю. Про тих, хто нколи не здасть Батьквщину на поталу ворогу. Тож ваша форма ма пропонувати якомога бльше способв зменшити цей шум: пдказки, автодоповнення, випадаюч списки тощо. лукавлю. Хотлося весь фльм люто фейспалмити вд поведнки журналстки. Це наша гордсть.
В принцип це дуже позитивний образ, максимально комфортний для 90% жителв нашо крани. Тож на платформу додали завдання з розпзнавання декларацй зв’язкв суддв, а невдовз планумо додати ще клька рзних типв завдань вд рзних органзацй. А як вам було з жею на фронт? В Котиках Володимир Тихий продовжу спвпрацювати з акторами, як знмалися в його попередньому фльм. Бльше в огляд!У Кив запрошують на спецальний показ зустрч з творчою групою фльму Наш Котики. До того ж, цю сценою починаться фльм. Саме завдяки таким людям наша крана дос сну. жарти вдал, а не надто. Це була байка для всього пдроздлу.