Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Я в нй воював. Це з т допомоги, яку нам привозили волонтери. Дв бабус, яким по 80 рокв, ходили по селу й збирали вовну на тепл реч для бйцв. мен дсталась ця шапка з листом вд цих бабусь хня фотографя.
За другий вкенд понад 2 млн грн на 74 копях, картина заробила майже 5 млн грн. Героям слава! – Ви вегетаранець. За твердженням авторв — неполткоректна, про вйну на сход Украни. Але я б до нього, як до комед не ставилася, так само, як до Мо думки тих. 2014 рк назавжди перевернув звичайне життя укранцв, та й у свтову сторю увйде початок вйни Рос проти Украни в Донецькй Луганськй областях.
А разом з ними хн рдн, близьк, знайом… Уся наша крана, – пдкреслю гор Савиченко. Молод бйц кепкують з нього, як положено — куди тоб, старий дду, з нами тут козакувать! лише псля його загибел, з документв, дзнаються, що це був старий вояк, який мав бойовий досвд. Адже про непросту тему вйни, що вже шостий рк трива на сход Украни, тут говорять саме мовою гумору й демонструють, що й так свдчити про не можна треба. А тому – обов’язково йдть у кно на Наших котикв. Особливо в порвнянн з озброними до зубв "сусдами".
Например, в прошлом году суд США, выставил штраф в размере $1,9 млн. Фльм нагаду, що вйна нкуди не зникла. Загалом спроба говорити про вйну з смхом вдалою та конструктивною. Та все ж режисер та автор сценарю Володимир Тихий разом з продюсерами горем Савиченком, Марком Супруном та Уляною Супрун пшли цим ризиковим шляхом. Читайте також: Про розвиток укранського кнематографу та майбутню експедицю Гмалаями – розмова з режисеркою Алсою Коваленко Головний герой - доброволець "Лто". Вона гарно працю у рзних закликах до користувача: будь котиком, допомагай, вддай котикв добрим людям на добр справи тощо. (Хе-хе-х, сарказмом пахне). Як комчних ситуацй.