За його словами, у фльм "Наш котики" присутньо багато неполткоректних речей, багато ексцентрики та дуже багато гумору.
Автори пройшлися, наприклад, по Леондов Кучм. мнстерки охорони здоров'я Уляна Супрун та чоловк Марко Супрун. Взяти хоча б шоу Саш Барона Коена "Хто така Америка?". Повна назва фльму, Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану — це майже пряма вдсилка до класично сатирично чорно комед Стенл Кубрика про ядерну вйну, яка вийшла у 1964 роц – Dr. З Володимиром Марко спвзасновником Babylon’13. Ц под вплинули на кожного з нас, тому так чи накше ми вс потребумо реаблтац. Как и заявлено, это на 100% патриотичная и неполиткорректная комедия.
Вони переконан, що завдяки цй стрчц буде розвиватися вйськова культура в Укран. ua фильмы — большая часть (около 60%) этой аудитории приходит на сайт именно за кино. Натомсть глибших сенсв, екзистенцйних тем у смховй культур не було. У цьому контекст можна згадати Летючий цирк Монт Пайтона. Крм цього, в далоз Котикв згадали рму Втовську — бабу Прсю з т ж Брами. Кадри з фльму В однй сцен треба було показати пдбитий танк у вод. Для порвняння, нш фльми про вйну на Донбас (жоден з них не був комедю) збрали: ловайськ 2014.
А ще я там опкувався куркою. Лнйний продюсер: Олександр Четиркн. Коли ми дивимося фльми Тарантно сммося на сценах, де когось вбивають, я рдко чую на виход з кно, що це аморально. З ншого боку, саме гумор допомагав нашим воякам там, на Сход, тому фльми на зразок Наших котикв дуже важлив для них, не дарма ще до виходу стрчки у загальний прокат пройшли покази для ветеранв. Навть позивний соб вибрав Грн. Под фльму розгортаються у 2014-у роц. Тех, для кого не всё так однозначно и которые до сих пор верят, что их там нет.