Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Я в нй воював. Це з т допомоги, яку нам привозили волонтери. Дв бабус, яким по 80 рокв, ходили по селу й збирали вовну на тепл реч для бйцв. мен дсталась ця шапка з листом вд цих бабусь хня фотографя.
Але я б до нього, як до комед не ставилася, так само, як до Мо думки тих. Батальйон Донбас - це жодним чином не пропагандистський фльм, але, безсумнвно, патротичний У картонц з намальованими бананами – консерви, консерваця. А сам фльм вийде на екрани бльшост укранських кнотеатрв. Сюжет дйсно переплтаться з подями, як сьогодн вдбуваються на Донбас, де вже шостий рк трива росйсько-укранська вйна. У 2014 роц вн пшов добровольцем на Донбас воював у склад укранського корпусу Правий сектор. – Ви брали участь у робот над сценарм? Вспомнм втарую чеченскую! – заволав назустрч генералу Радник. Та й сама назва вийшла довол вдалою. Так, перше основне: туалет у гайку налво.
На реальних вдео з фронту, як знмають сам вйськов, часто можна бачити, як вони смються. Квитки на допрем'рний показ вйськово комед НАШ КОТИКИ вже у продажу в кас кнотеатру або посиланням. За окупантами, наприклад, вона приходить у вишиваночц. Повна назва фльму – Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану. Так, Дмитро Тубольцев до початку вйни був актором одного з столичних театрв. BBC News Украна вже переглянула цю стрчку та посплкувалася з творцями про те, чи доречно смятися з вйни, на якй все ще гинуть люди. Головн рол в фльм виконали Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезнський, петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Михайло Кукуюк та нш. Недарма творц фльму офцйно називають його неполткоректним, адже знмати фарсово-пародйну комедю про дючий вйськовий конфлкт, наче пройти через замноване поле без металошукача. Нема сенсу повторюватися про те, чому варто йти на “Наш Котики” у кно, бо вже вийшло багато вдгукв та рецензй. За останн клька рокв, у тому числ й завдяки пдтримц з боку попередньо влади, з’явилось багато втчизняних фльмв, присвячених останнй росйсько-укранськй вйн.
На основ фльму вийшов музичний клп Жовтий Скотч у виконанн Yurcash (Юрко Юрченко). – Для мене це стало випробуванням. Фондуй у дяльнсть hromadske на Спльнокошт — будь-яка сума допоможе нашому меда й надал писати про актуальн та важлив культурн под та процеси. дея, за каторую можна умрть. Сама же подписка обойдётся приблизительно в $1/мес. Кнопрокт вйськово комед з робочою назвою КОТИК З ПАЛАЮЧИМИ ОЧИМА АБО ЯК МИ ПОЛЮБИЛИ ЛОПАТИ в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану став одним з переможцв Одинадцятого конкурсного вдбору Держкно та отримав державну пдтримку розмром 980 тис.
Втм, от не повертаться мен язик казати фу-фу, не йдть на це кно. Йдть! Тому що дея — грандозна. Вдверто висмяти Росю, Путна, кавказцв, ряжених повстанцв, вйськових чиновникв... Висмяти не просто у черговому мем на Фейсбуц, а голосно, прямим текстом, масово, на великому екран. Вважайте — ОФЦЙНО!