– Так. Вйну – вйною, ворога – ворогом, а Путна – х..лом. Вйна – це вйна. Не можна делкатно воювати: Дозвольте, я вас застрелю, пане ворог. Не може бути такого. Лежать, стоять!. Чим жорсткше ти з ворогом, тим вн тебе бльше боться. Ми неполткоректн, тому що ми чесн. Ми не можемо бути толерантн – нас вбивають.
Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога. Взагал краудсорсинг працю, й працю прекрасно, якщо дотримуватися деклькох простих правил: Фльм отримав змшан вдгуки вд укранських кнокритикв. Це абсолютно неочкуваний вибух громадянсько позиц укранцв. А поки вн у прокат, треба обов’язково пти у кно. – Професя актора якось допомагала на вйн? Так что иногда можно увидеть, как на экране проходят тени опоздавших на сеанс зрителей… прелесть. А особливо на Донеччин та Луганщин. Художник постановник: Володимир Любий Гра журналстку, яка хоче зробити ункальний репортаж.
дть у сраку! А сам фльм вийде на екрани бльшост укранських кнотеатрв. Цей фльм – ще одна маленька, але не менш важлива цеглина в стн, яку зводять наш ветерани, вписуючи свй досвд у книги, щоденники, хронки росйсько-укрансько вйни чи знмаючи так фльми. Продюсувати стрчку серед нших взялися колишня виконувачка обов’язкв мнстра охорони здоров’я Уляна Супрун та чоловк – Марко Супрун. Перша половина фльму нею просто рясн, але бльшсть ефектв вигляда примтивно. Чи можна дивитися з дтьми? “Я взагал-то думав, що фльм про котв, – повдомив журналстам чоловк з зламаним носом, який побажав залишитися невдомим. (Секундна пауза). Це наша гордсть. А як вам було з жею на фронт?
Володимир Тихий, псля оголошення результатв патротичного птчингу, публчно заявив тод, що не згодний з результатами птчингу оскльки експертна комся Мнкультвського птчингу наполовину складалася з представникв телевзйних та кно продашенв, маючи на уваз Star Media та Film. Оператор постановник: Сергй Стефан Стеценко Вже встигли завоювати серця глядачв так стрчки як Кборги, Позивний Бандерас, Вйна химер, Одесити на Донбас та ще багато нших. Мнбльярд! – засмявся Грн – Круто! Професор байдуже дивився на усе це, а потм помтив, як у сусднй кмнатц, там, де склад боприпасв, Мачмонт по-дловому збира в оберемок РПГ. Зазвичай ми не знамо хнх мен. Через це на прес-показ фльму в зал вдчувалася сильна незручнсть – яким би не було тво особисте ставлення, а все ж не дуже примно спостергати, як твою колегу за особисту думку так зухвало закатують в асфальт. Згодом перелк книгарень буде розширюватися. Чи не вперше в стор укранського кно картина за другий тиждень прокату збрала бльше грошей, нж у перший (на 35%). Вн останнй, хто скаже тоб слова прощання, вкаже напрямок, куди леттиме твоя душа.
Я не люблю, де для того, щоб нби-то було смшно, треба, щоб на екран все лтало, реготало, бахкало. вс ц спецефекти пдказували: отут треба заржати, товарщ.