В укранському прокат трива прокат фльму Володимира Тихого Наш котики, продюсерами якого Марко та Уляна Супруни, гор Савиченко та Степан Бандера. “Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав. Але зрозумйте те, що гротеск невддльною частиною будь-яко сатирично комед. Чим бльше очок, тим вищий рвень, тут все стандартно. А поки вн у прокат, треба обов’язково пти у кно.
Гоша хоче натиснути кнопку, аби сфотографувати, але натомсть на екран з’являться сигнал виклику з фотографю баби та напис ТЕЩА. Здавалося б, як можна смятись з тако болючо живо рани, як вйна? Виявляться, можна! Бльше того, це не сприйматься, як висмювання та приниження реальних подвигв. На власному досвд ми переконалися у справедливост цих слв. Згодом до трйки головних геров приднуться футбольний тренер з промовистим позивним Пенальт (Дмитро Хом’як), колоритний кумедний капелан (Ярослав Федорчук) та навна не надто досвдчена журналстка Оля (Вра Климковецька). Бережть себе! – вийшов з блндажу.
Батальйон Донбас, Позивний Бандерас“, нй, Донбас, Додому. Под фльму розгортаються у 2014 роц, на початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни. Вони сподвалися отримати половину бюджету вд Мнкульту, але грош не видлили. До четврки бйцв також приднуться безстрашна журналстка, яка ма виконати секретне завдання. Лто Грн так стояли бля бйниц. м було по 18 рокв. комедя, вйськовий Котики, вибачайте. А я: Тут так багато смертей, це моя курка. Кто твоя бабушка, чувак?Украна
На Наших котикв варто пти не просто задля того, щоб пдтримати укранське, бо так прийнято, а для того, щоб вд душ посмятися та нарешт зрозумти друга, подругу чи родичв ветеранв та вонв.