Тод нашу Батьквщину захищали хто попало – актор, продавець квтв, футбольний тренер, нженер. Це фльми “Бранц”, “Брама” та нш. Фльм починаться з сну, який бачить один з головних геров. Так, недолки . Касов збори стрчки склали майже 157 тис. – Який головний меседж цього фльму? Що ма вдчувати глядач, коли виходить з зали псля перегляду? Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. Очолю укранський бокс-офс фльм Гая Рч Джентльмени з 16 млн грн за перший вкенд.
Втм, дсталося у фльм не тльки Станко та Тодурову. Актори настльки майстерно грали, що я щиро спвчувала м. Але, щоб не потрапити у пастку авторських прав, довелося за нч написати свою псню Гуляй Донбас. Одним словом - добровольц. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на Схд. Колишнй Президент Украни Петро Порошенко (який був Президентом на момент д сюжету фльму непрямо згадуться там) позитивно вдгукнувся про цей фльм та подякував творчй команд, зокрема сказавши що це [фльм] приклад абсолютно нового стилю фльмв про вйну за незалежнсть Украни — прекрасне поднання гумору драми, реалзму та мстики. Ми нколи не бачили людей, котр в нас зробили тисяч завдань. Це саме так було. Зазвичай ми не знамо хнх мен. сторя значною мрою натхненна життями двох чоловкв, Стефана Бенхаму Дауда Тату, кожен з яких управля асоцацю, що присвячена допомоз дтях з важкими формами аутизму.
Лто, кого ти вже там закадрив? Лто повернувся до побратима. якщо ви зможете це витримати, то дал пде трохи легше. "На вйн справд було смшно - подивться на т смшн перемир'я. Досить сказати, що Наших котикв, у яких часом досить жорстко кпинять над святим – герозмом укранських вонв на передовй – частково пдтримали Укранський культурний фонд Держкно. – Повертаючись до фльму.
Актори вчилися тому, як поводитися з зброю, бгати у бронежилетах з гранатометами та автоматами. Крм того, Петро Микитюк носив на соб 8 РПГ, так званих мух. Ззнаться: вони не були заряджен. Заряджених вн би просто не змг нести.