Наш котики — третй повнометражний фльм Володимира Тихого. Автори назвали стрчку патротичною неполткоректною комедю, що прецедентом, адже вйну на сход Украни ще не показували в жанр комед. У той же час, це викликало застороги про етичнсть такого режисерського ходу. Втм, реакця ветеранв вйни, для яких влаштовували окрем допрем’рн покази, показала, що багато жартв з фльму заходили. А спвпродюсерка фльму Уляна Супрун пдкреслювала терапевтичну роль фльму, мовляв, смх розряджа.
"Постери "Наших Котикв" заполонили кнотеатри та вулиц укранських мст. Творцям Наших котикв вдалось те, що до походу в кнотеатр я вважала неможливим. Але, ось ц кадри де росйськ танки та БТРи наступають на трьох необзнаних добровольцв - мен здались страшними. До четврки приднуться амбтна журналстка для виконання секретного завдання. А як вам було з жею на фронт? Цей фльм покликаний наблизити под на сход Украни зокрема й до жителв Украни, що живуть так, нби вйни не сну. Бо ми або по 50 гривень скидалися, щоби купити комусь бронежилет, чи ми сам хали на фронт навчали тактично медицини, чи ми дивилися слдкували за всм по телебаченню, кожен з нас розум, як воно було.
Icтopi гoлoвниx гepoв з пoзивними Лiтo, Пpoфecop i Гpiн, якi дoбpoвoлeць Вaлepiй Пузiк узяв з peaльнoгo фpoнтoвoгo життя, пepeдoвciм пиcaлиcя для вeб-cepiaлу Блiндaж. У фльм сцена вечрки росян та колаборантв, на якй би за логкою мав би грати росйськомовний блатняк аля Кобзон, але оскльки творц не змогли отримати дозвл на використання справжнього росйськомовного блатняку вд власникв авторських прав, то довелося за нч написати свй власний росйськомовний донбаський блатняк пд назвою “Гуляй Донбас”. – Ясно, що н- чого не ясно. Паралельно показують под в окупованому Донецьку, де серед геров - один з лдерв проросйських сепаратиств Павло Губарв та помчник росйського президента Владислав Сурков. – Мир пдписали. У кнопрокат Наш котики вийдуть в листопад 2019 року. А складний грим, над яким працювала художниця Катерина Струкова, накладали годинами. – Професя актора якось допомагала на вйн? Вони, справд, дуже чудов люди, як захищають нашу крану, кордони.
Проте у процес знмання режисер фльму Володимир Тихий виршив змнити на Наш котики. – Мене збентежила вартсть квитка, але я подумав, що це, напевно, дуже хороший фльм, продав вс сво даманти та пшов. Продюсер взуальних ефектв: Олексй Москаленко. Чи доречно жартувати про вйну, яка ще трива, з’ясовувала Анастася чкаловаВдсьогодн стартував продаж квиткв на неполткоректну патротичну комедю Володимира Тихого Наш Котики, або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану. Воно того варте. Тож мерщй до кнозалв — смятися не здаватися разом з Нашими Котиками, — закликав Петро Порошенко. Мр так, що врить навть свому товаришу-жартвнику, який виршив погратись в президента, змтувавши голос у слухавц. Але от з журналстки я смялась найбльше, як би це не звучало грко. Я в нй воював. Дду, пустть, бо важко тримати.
А ще продюсерами цього фльму Степан Бандера (внук того самого Степана Бандери) Уляна Супрун з чоловком Марком. Ну чим не привд сходити в кнотеатр?