Наша органзаця Канцелярська сотня побудована навколо даних. Ми знаходимо, систематизумо та вдкривамо дан. Створюмо на х основ нов безкоштовн нструменти для журналств, активств та навть правоохоронних органв. Ми тсно спвпрацюмо з командою Bihus.info (телепрограма розслдувань Наш грош з Денисом Бгусом, юридична нцатива Тисни та н.).
моя форма навть ще пахла вйною, з не не виходив цей дух. Торк на фнансування патротичних картин з держбюджету видлили мльярд гривень: половину направили в мнстерство культури, ншу – в Держкно. Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. Провели нейротестування глядачв. А у тих, хто був там, змнена повнстю психка. "У нас рабочее название было "Блиндаж". Просто я не люблю таких комедй.
з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина. Вдгуки про фльм Дмитро Хом‘як як завжди викону свою кращу роль – Дмитра Хом‘яка. Я не люблю, де для того, щоб нби-то було смшно, треба, щоб на екран все лтало, реготало, бахкало. Це демонстраця вйни з радянським минулим. Це позиця настльки спокйною, що у х попередникв вистачило часу побудувати найкращий в АТО туалет. Нас рятував гумор, навть пд час бою. Що це: провокаця чи спроба змнити радянськ лекала? Зруйнувався стереотип про укранця як гречкося, який нколи не пде захищати Батьквщину, а якщо й пде, то за першо нагоди втече. Геть врю, що хлопц там не втрачають гумору, доброго драйву й годн набудувати з перчинкою не тльки туалетв)) Дзвнок президента, наприклад.
Поставив кнострчки Андерграунд (1992), Сокира (1995), Русалонька, Федр Достовський (1995), Дах (1996), Мийники автомоблв (1999), Псн забутого (2000). Автори в певн моменти балансують на меж фолу, проте жодно червоно лн вони не перетинають. Спвавтор сценарю фльму Сьомий маршрут (1997). Але, щоб не потрапити у пастку авторських прав, довелося за нч написати свою псню Гуляй Донбас. Коли говорять про мир… Пд час вйни говорити про мир – це означа каптуляцю.
"2014-й, розпал гбридно вйни Рос проти Украни. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на Схд.На позицях до четврки приднуться амбтна журналстка для виконання секретного завдання. Жоден з них не ма бойового досвду, нчого не зна про намри командування, та й на мсцевост майже не орнтуться. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…", - йдеться на офцйнй сторнц фльму.