11. Клп до саундтреку “Жовтий Скотч” мстить реальн вдео з вйни. Псня була спецально написана для фльму (врш Максим Кривцов, музика та виконання Юркеш). Вона гарно вдобража запальний дух кно також англйською мовою (адаптував врш Степан Пасчник з Британ).
Для тих, хто не в курс, достоту так звуть одного з головних критикв противникв медреформи Уляни Супрун, директора кивського нституту серця. — Притомних людей у нашому кно достатньо. Вона наспвуться час вд часу, щоб ближче до кнця зазвучати неймоврним потужним епзодом, який багато що розставля на сво мсця та зада особливий тон усьому фльму. дть у сраку! Я навть вигадував частвки.
За словами колишньо очльниц Мнстерства охорони здоров'я, гумор одним з кращих засобв боротьби з стресом, медик закликала разом смятися небезпец в обличчя. Через те, що ми не знамо наших користувачв та не можемо бути впевнен у тому, що кожен з них викона сво завдання без помилок, вс завдання виконують деклька волонтерв, обраних випадково. одна принцеса! не треба думати, що пд час перегляду буде тльки смшно. Тубольцев – неймоврно переконливий, це не дивно, вн, по сут, грав самого себе, адже воював у склад добровольчого укранського корпусу Правий сектор. Крм того, його творчий здобуток мстить два повнометражних фльми – психологчний трилер Зелена кофта (2013) та мстичну горор драму Брама (2017). Вважайте — ОФЦЙНО! "Поки вйну не припиняють, поки тльки кнокомед про Донбас знмають. Нхто з них не уявля, що саме вони грають ключову роль у цй вйн.
За словами горя Савиченка, психологи довели, що гумор - це захисна властивсть нашо свдомост. Дикий проковтнув посмшку й, прикусивши нижню губу, затамував подих. У Держкно сказали, якщо птчинги, тобто конкурси проктв кно будуть у пдвшеному стан — це вдарить по мджу Украни на вропейському кноринку, з продюсерами якого зараз спвпрацюють укранськ режисери та продакшени. Кнотеатральний релз стрчки заплановано на 30 счня 2020 року”, - деться в повдомленн. – Н, я не боюсь цього. Спробуйте виконати деклька завдань сам. Мен довелось адаптуватись, щоб вижити й стати знову людиною культури, заспокоти в соб вона. Дзнався, що Богема – Андрй Шараскн, з яким ми разом жили в студентському гуртожитку (я навчався на актора, вн – на режисера), – вже був одним з командирв у Правому сектор й запрошував добровольцв. Сеанси на цей фльм вони ставлять у незручний час — наприклад, тльки один сеанс, до того ж зранку. Кажу - .
Наш котики (Котик з палаючими очима або як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану – попередня назва стрчки – ред.) – це неочкуваний конче необхдний погляд на культурну та полтичну складову Росйсько-Укрансько вйни. До того ж вн чтко позицону сторичну роль соцально активних громадян у подях, що вдбулися в Укран у перод 2014-15 рокв.