Навть незважаючи на те, що у тому ж Слов’янську показ був не вечрнм. Фльм Наш котики, як на мене, спроба створити такого патронуса. Вже з 30 счня фльм буде в прокат на великих екранах крани. Як зазнача Держкно, фльм створений кнокомпанями “Бедлам Продакшн” (США), “Директоря Кно” (Украна), “Банесто Продакшн” (Канада) за пдтримки Укранського Культурного фонду Державного агентства Украни з питань кно. – Для мене це стало випробуванням.
Як зазнача Володимир Тихий, за п'ять рокв стотно змнилися укранська армя та укранський культурний простр, утм художн осмислення подй 2014 - 2015 рокв залишаться надактуальним. Продюсер фльму гор Савиченко зазначив, що укранськ бйц, хн рдн, близьк та знайом вже давно чекають на комедю про вйну: В то время как фильм, скачанный в сомнительном качестве, скачанный в интернете — это блюдо которое уже потеряло свой первоначальный вкус. “Цей фльм про кожного з нас для кожного. Я збрався й уже через пвтори доби був у нього.
Ми не будемо готов до цього бльше, нж зараз. Герой Петра Микитюка – нженер. Це приклад абсолютно нового стилю фльмв про вйну за незалежнсть Украни – прекрасне поднання гумору драми, реалзму та мстики. Принц корону загубив! – голосно прокоментував Грн. Це корисно бачити укранським псевдокосмополтам, як звикли кривити носики, коли чують дерев'яний патротичний пафос (у Наших котиках його нема — а патроти ).
7. Одному з котикв вдмовили в двох нших ролях. В актора Дмитра Тубольцева (Лто) злетли дв рол в сералах, як знмають укранськ компан, як, як виявилося, планують показувати свй продукт в Рос.