– У Волод Тихого вийшло зробити патротичне кно. Ми з Володею знмали саме комедю, адже в цьому була необхднсть.?
Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу фрмовий гумор — вибухова сумш для тепло зустрч! Редакця Першого виршила переврити, як м це вдалося. “Наш Котики” на росйському телебаченн. Ц под вплинули на кожного з нас, тому так чи накше ми вс потребумо реаблтац. Смх да певну ндульгенцю, а згадан реч на не права не мають.
Нагадамо, за сюжетом под фльму розгортаються у 2014 роц на початку вйни. Дуже проста дея. Так, можна. – Для мене це стало випробуванням. Маршрутка прожджа повз раптом, неочкувано для всх, з вкна двчинка кричить: Хба можна порвнювати вигаданий свт з справжньою вонною дйснстю? А Наш котики значною мрою рунтуються саме на реальних подях, про як автори дзнавалися вд учасникв бойових дй на сход. Це вже було! – сказав Лто. воно покращуться кожного року. коли я прочитала сценарй, я смялася вголос, плакала, зрозумла, що вн вддзеркалю те, що було на вйн.
Пдтримайте гривнею втчизняне кновиробництво, бо в Укран вмють знмати яксне та цкаве кно. У картонц з намальованими бананами – консерви, консерваця. Дикий проковтнув посмшку й, прикусивши нижню губу, затамував подих. Йдть! Тому що дея — грандозна. Держкно та УКФ доклалися до промоц фльму уже на стад постпродакшну. Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм вийшов, злегка, карикатурним — не таких капеланв я знаю.
Деяк сцени можуть викликати несприйняття, деяк гротескн образи виглядають зайвими. У певн моменти можна провести паралел з карикатурними образами Донбасу Сергя Лозниц (проте у Котиках акцент зроблено на укранських вйськових. зовсм нема погляду вдстороненого спостергача).