Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Степан Бандера, Володимир Тихий, Дмитро Кожема.
Вн мав вонний досвд, багато зна, але нкому про це не говорить. А поки вн у прокат, треба обов’язково пти у кно. Другий режисер: Денис Воронцов. Це абсолютно неочкуваний вибух громадянсько позиц укранцв. Патротична неполткоректна комедя — саме таке гасло ма фльм, знятий режисером Володимиром Тихим. А в Стародавнй Грец смерть завжди була присутня — в трагедях, в комедях — фзично, як окремий персонаж. Так что иногда можно увидеть, как на экране проходят тени опоздавших на сеанс зрителей… прелесть. Ми з Володею знмали саме комедю, адже в цьому була необхднсть. Роздовбаний донецькими шляхами бойовий ЗЛок з армйським тюнингом та вдповдними номерами набрав непогану швидксть, постукуючи мотором пд капотом.
Ось вороги, а тут друз. “Тод вн вислав цей сценарй Марку, нашому куму Стефку Бандер. Укранський режисер, закнчив кнофакультет Кивського державного нституту театрального мистецтва мен вана Карпенка-Карого (1997, майстерня Михайла ллнка). "Саме народжен у горнил протистояння агресору, сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. За мсяць отримали перш дан у машиночитному формат досвд. Кажу: Кожен вбитий сепар – це наш крок до наших двчат в тилу. Тут можна побачити харизматичного Михайла Кукуюка, переконливого Романа Халамова, хоча актор вартий бльшого, нж рол пдлих “пацюкв” в кожному другому укранському фльм. Умови, в як потрапили наш хлопц й двчата, лякають, але близьксть смерт там перегукуться з епчним форматом давньогрецько драматург. Я й так у маршрутц жджу, то давайте щось таке, що мене звдси вихопило б. Як наприклад, це робив увесь зал реготавши з кожного смшного не дуже – моменту
За другий вкенд прокату фльму збрав 2 млн грн, а його загальн касов збори складають майже 6,5 млн грн. Художник з гриму: Катерина Струкова Виробництво: Бедлам Продакшн Що бере тих хто зна, хто розум. Совцьке минуле сакралзаця вйни даться взнаки час вд часу лунають питання, як кно про вйну може бути смшним, як можна з цього смятися? Просту вдповдь на ц питання дав Дмитро Тубольцев, ветеран та виконавець одн з головних ролей у фльм: Ми на фронт завжди жартували. Серед головних акторв - колишнй реальний боць АТО, а серед продюсерв - ексмнстр охорони здоров'я Уляна Супрун. Примного Вам перегляду!