Я не могла смятись з хньо незграбност, ври чи навност: я спвчувала м була вдячна. Можливо це через особист причини, бо завдяки тату, який був на передовй деклька мсяцв, я накше сприймала стрчку.
Щодо нших глядачв, то, можливо, деяк тонкощ специфчного вйськового гумору зрозумють не вс. Зазвичай ми не знамо хнх мен. гражданке штатов Джемми Томас-Рассет за то, что она скачивала музыку в интернете и потом использовала её в личных целях. Комедя — це не просто посмятися над хорошими жартами. А от на нашому боц сприйняття неполткоретно комед режисера Володимира Тихого (вн же автором сценарю) навряд чи буде однозначним. художня мова, яку ми використовумо в цих рефлексях, вдповдною духу та де народження громадянського суспльства Украни. Ось вороги, а тут друз. дть у сраку! Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…", - йдеться на офцйнй сторнц фльму. Стй, стй! Куди це?
Висмяти не просто у черговому мем на Фейсбуц, а голосно, прямим текстом, масово, на великому екран. Його називають першою укранською комедйною стрчкою, под яко розгортаються на тл вйни на Донбас. (ем. Припаркували технку у рчц пд Чернговом. Але як сатирична, деологчна зброя в боротьб з окупантом, вона та й подбн стрчки дуже потрбн нашому суспльству. Тод нашу батьквщину захищали хто попало – актор, продавець квтв, футбольний тренер, нженер. Художник з гриму: Катерина Струкова.
У головних ролях: Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезнський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як та нш. Лише якась двчинка рокв п’ятнадцяти помахала рукою у вдповдь. “Припаркували” технку у рчц пд Чернговом. Потм його образ перемалювали до бльш ндустрального та войовничого. Стй! А кошти на промокампаню видлив Укранський культурний фонд. “Ми думали, що вже був час. Це доводять так твори, присвячен досить кривавим вйнам, як Пригоди бравого вояка Швейка, Пастка-22 (або серал на основ Catch-22), чи четвертий сезон британського комедйного сералу Blackadder / Чорна гадюка, д якого вдбуваються у шанцях Першо Свтово. Та коли атовц подивилися цей серал, вони почали висилати Володимиру багато свох споминв, анекдотв. Гоша натиска функцю свято у фотододатку й бойовики перетворюються на клоунв з червоними носами в кольорових перуках.