Головн рол у стрчц виконали Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський.
Повна назва фльму звучить як "Наш котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану". Тех, для кого не всё так однозначно и которые до сих пор верят, что их там нет. Згадати 2014 рк, не дати затерти його, т под, бо це був рк нацонально-визвольно де. Його зграв актор Дмитро Тубольцев. Як повдомля пресслужба Держкно, трейлер оприлюднено на YouTube. З 30 счня в укранських кнотеатрах вдбудеться прем’ра незвичайного укранського фльму. Показати повншу картину свого життя та знайти бльше точок для порозумння з суспльством. И что самое ужасное, в последнее время ресурс EX. Я актор.
А от Рося цим цкавиться займаться. Але згодом тут вдбуваються деяк под, та три вояки з позивними Професор, Лто Грн стають особистими ворогами проросйських терориств. Дя стрчки вдбуваться 2014 року в перш мсяц АТО на однй позиц з назвою Туалет або Капустина. Ти бачиш кров лайно, тому без гумору можна збожеволти", - вважа ветеран Олексй Цимбалюк. – Це перший фльм про АТО, з якого можна смятися.
Мен й ранше радили спробувати, а тепер я готовий. У нас, тих, хто був на вйн, такий вислв: Ми вс хвор на вйну. Експортувати певн елементи культури, напевно, таки можна. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв вирушають добровольцями на Донбас. А ще бльше – якщо до всього ви ще й воювали в АТО/ООС, часто бувате на передовй чи допомагате бйцям як волонтер, служили у вйську тощо. Що взяло за живе: виконання добровольцем укрансько народно псн Пливе кача по Тисин… Будьте готов, що це може завершитися мокрими очима. Окрм украномовно верс Yurcash також створив англомовну версю пд назвою Yellow tape — слова переклав англйською украно-британець Степан Пасчник[en] (колишнй член музичного гурту The Ukrainians). Фльм в я якому смх крзь сльози. мнстерки охорони здоров'я Уляна Супрун та чоловк Марко Супрун. – У Котиках ви спвате.
Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера