А оцей уривок з радо обмну на фон титрв вдтепер, мабуть, закарбуться приживеться, у якост побажання щастя:
Але не гумором диним. Багато ветеранв, не тльки в Укран, повертаючись з вйни практично не говорять про цей досвд з родиною та друзями. Першу жуть, яка вводила у ступор, вдбирала мову. Щодо гумору у стрчц, то я не можу сказати, що мен сподобалось взагал все. Особливо гумор ряту псля бою – як внутршнй захист вд усього пережитого побаченого. Наш котики – це перша укранська комедя про сучасну вйну. Жанр: укранське, комедя, екшн, вйськовий Власне, Дмитро в усьому нас консультував, – каже Микитюк.
Для здорового розвитку укранського суспльства драматичн под сьогодншньо реальност потребують художнього осмислення. Недарма творц фльму офцйно називають його неполткоректним, адже знмати фарсово-пародйну комедю про дючий вйськовий конфлкт, наче пройти через замноване поле без металошукача. ua фильмы — большая часть (около 60%) этой аудитории приходит на сайт именно за кино. м увесь час здаться, що я оживу. Аби трохи вдволктися, вн взявся розглядати простр блндажа поблизу бйниц. Project W: Veterans, Volunteers and William — один з таких.
Ми почитали, нам дуже сподобалося, я, Стефко сказали Марку: ми мусимо зробити цей фльм!” – усмхаться Уляна. Власне, Смерть туалет автоматично пдводять нас до того, що в кадр будуть брудно лаятися, дивлячись першй в обличчя, а другий забезпечить масу туалетних, що не дивно, жартв. Совцьке минуле сакралзаця вйни даться взнаки час вд часу лунають питання, як кно про вйну може бути смшним, як можна з цього смятися? Просту вдповдь на ц питання дав Дмитро Тубольцев, ветеран та виконавець одн з головних ролей у фльм: Ми на фронт завжди жартували. Маршрутка швидко наближаться. Комедйний фльм режисера Володимира Тихого про пригоди бйцв АТО Наш котики глядач зможуть побачити з 30 счня в усх кнотеатрах Украни.