Фльм, в якому пала Кремль, просто не можна не дивитися, – впевнена Супрун. Прокатником фльму виступить компаня B&H film distribution.
Ус сюжети мали базуватись на реальних сторях, розказаних ветеранами. Згадаймо хоча б т сам Киборги, ловайськ 2014. Вра Климковецька, виконавиця головно роли ось саме завдяки гумору цей процес можна починати, – каже Тихий. Дмитро Чаплинський, тобто я;
Одне за одне зачепилося спрацювало. На котиках дискомфорт був вд графки, акторсько гри, але вдчуття значно кращ. Серед акторв, що з’являться у кадр, ветерани АТО. Ось, дивться! – показав на дрку в мшку, яка була акуратно обведена товстою червоною лню. Сама же подписка обойдётся приблизительно в $1/мес. "Чорним гумором ми хоч якось мстимося ворогу", - да сво бачення Дмитро Тубольцев.
якщо ви зможете це витримати, то дал пде трохи легше. мнстра охорони здоров’я, гумор – один з найкращих засобв боротьби з стресом. Скажу так: жнки заспокоювали, робота – рятувала, а моя поезя й музика давали сенс життю. "На вйн справд було смшно - подивться на т смшн перемир'я. В однй сцен треба було показати пдбитий танк у вод.
Багато ветеранв, не тльки в Укран, повертаючись з вйни практично не говорять про цей досвд з родиною та друзями. Лише з побратимами, бо вони можуть зрозумти одне одного, позаяк без прикрас бачили вйну. Часто вйськов сам жартують про свй деформований гумор, хоча насправд вн нормальний — лише адаптований до реальност, в якй окопи, танки та кул.