Наприкнц кносеансу сталося таке, чого я ще нколи не бачив (може ще мало живу) — як на екран побгли титри, ус глядач пдвелися, навть пдйшли до дверей, але не вийшли. — Притомних людей у нашому кно достатньо. Однак зйомки укранських фльмв у 2020 роц можуть значно скоротитися через вдсутнсть державно пдтримки, якщо для них уржуть фнансування. Взяти хоча б шоу Саш Барона Коена "Хто така Америка?". Режисером картини виступив Володимир Тихий – автор мстично драми про жителв Чорнобильсько зони "Брама". гражданке штатов Джемми Томас-Рассет за то, что она скачивала музыку в интернете и потом использовала её в личных целях. Для Уляни це вже не перший фльм, який вона продюсу.
далеко, не ус. Кажу: Кожен вбитий сепар – це наш крок до наших двчат в тилу. Андрй Турик, що закрив питання дизайну та фронтенду; ?У 2014 роц ми не мали збро як тако, але у нас залишався гумор ми могли мститись нашим ворогам. Наприкнц кносеансу сталося таке, чого я ще нколи не бачив (може ще мало живу) — як на екран побгли титри, ус глядач пдвелися, навть пдйшли до дверей, але не вийшли. Нагадамо, що трейлер укрансько стрчки Наш котики вийшов 25 листопада 2019 року. Я дивився це кно з напругою, бо невдомо що там назнмають цивльн про росйсько-укранську вйну. Смються й курять.
Володимир Тихий, режисер фльму “Наш котики” Для порвняння: дебют Марис Никитюк, прем’ра якого вдбулась на Берлнале, при бюджет у 22 млн грн (частка Держкно 10 млн грн) заробив у прокат 373 тис. Режисер Володимир Тихий поясню - вн не мав на мет зробити якийсь фльм-антипод "Кборгв", а зобразити вйну з ншого боку. Саме тод ми й виршили спробувати краудсорсинг. Його називають першою укранською комедйною стрчкою, под яко розгортаються на тл вйни на Донбас. У прокат картина вийде в листопад. Вони зняли цлу передачу, де називали стрчку срамом та загалом дуже епчно обговорювали. (2,33 % загально вартост виробництва фльму).
Вра Климковецька – виконавиця дино жночо рол. Гра журналстку, яка хоче зробити ункальний репортаж.