Згодом у червн 2019 року фльм — з тодшньою робочою назвою Котик з палаючими очима став переможцем птчингу Укранського культурного фонду (УКФ) на завершення виробництва фльму та промо-кампаню. Фльм отримав 239,5 очок вд експертв УКФ.[12] Вд УКФ творц отримали ?8,9 млн на завершення виробництва фльму та промо-кампаню (21,12 % вд кнцевого кошторису фльму у ?42,0 млн) — у заявц повна вартсть постпродакшену та промо-кампан фльму вказувалася як ?12,7 млн.[13][14]
Треба ж знати, на чий бк ставати у цих потенцйних дискусях У мереж з'явився офцйний трейлер патротично неполткоректно комед "Наш котики". Мцний фзично. Головну роль зграв актор-ветеран бойових дй Дмитро Тубольцев (позивний Лто), який виконав роль батька у Брам, а Капелан Ярослав Федорчук — Вовчика. Втм, навть якщо так – це не мнус жоднй з двох стрчок. Так персонаж не бувають дотепними в принцип чи мова про певну мсцеву традицю? Часом це документальн, гров фльми”, – поясню Уляна Супрун. Як буквально, так фгурально. З нашого ж боку, з боку вльно Украни, все бльше людей опкуться неформальною стороною питань, вдкриваючи двер для нових неформальних дей ршень.
Вони мають рзн характери, вдповдно кожен по-свому реагу на стресов ситуац в умовах вйни. Ми з Володею знмали саме комедю, адже в цьому була необхднсть. — Плюс, плюс. Туалет!? – перепитав Лто. А моя оцнка стрчц – 8 за 10-бальною шкалою, з примткою: смх ряту вд страху. Я думаю, що це найкращий фльм про вйну, яка в Укран”, - сказала Супрун.
Бльшсть фльмв про вйну - вони яксь пафосн. Ми знаходимо, систематизумо та вдкривамо дан. особистий герозм вддансть журналстському фахов, вартують окремого пам’ятника. Але в нас зворотнй зв’язок з ними, та ми втлюмо х побажання. "Саме народжен у горнил протистояння агресору, сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. Прем'ра в Укран: 30.
Мачмонт глянув у дзеркало заднього виду: каска стриба в куряв дороги, , пригальмовуючи, об’жджа маршрутка.