Серед головних акторв - колишнй реальний боць АТО, а серед продюсерв - ексмнстр охорони здоров'я Уляна Супрун.
Дмитро Чаплинський, тобто я; Петро Микитюк каже, що сон про пожежу у Кремл смерть Путна на початку фльму – не режисерська вигадка. Автор сценарю режисер-постановник: Володимир Тихий. Вспомнм втарую чеченскую! – заволав назустрч генералу Радник. Усе не ввйшло до фльму, але багато речей — так. Ззнаюся, у клькох сценах мен було смшно. Головне – незважаючи на досить незвичний для нашого (особливо вйськового) кно жанр, ус геро – це звичайн люди з плот й кров, так, яких можна зустрти у кожному мст, так, як витягнули нас з пррви у 2014-му продовжують робити це зараз. Тож мерщй до кнозалв – смятися не здаватися разом з Нашими Котиками, – закликав Петро Порошенко.
Фльм отримав 239,5 очок вд експертв УКФ. Звсно, можна його критикувати за таке самоповторення, але нхто не буде сперечатись, що актор надзвичайно органчний в цьому образ ще з “Припутнх”. Зокрема, йдеться про нищення смху над владою, обставинами життя. хтозна, чим би обернулася для не спроба повнстю м вдповдати, якби не геройський… ба навть супергеройський вчинок Грна. Ексмнстерка в нтерв’ю zaxid. А вдсоток готових пти в кно серед друго групи виявився навть трохи бльшим. UA превратился из конкурента кинотеатров в их спонсора. Актори та творц фльму прихали на презентацю, щоб розповсти ус детал про зйомки. Саме його ми й виршили розбудовувати для нового проекту, м’я котрому ще треба було вигадати.
Ольга Тургенева та гнат Зайцев, котр намалювали усх котв, що ви бачите на сайт; Стрчка створються кнокомпанями Бедлам Продакшн (США), Директоря Кно (Украна), Банесто Продакшн (Канада) за пдтримки Укранського Культурного фонду. Вн проходить бля Лта та Грна. Екстремальний досвд бойових дй на Сход Украни 2014–2015 рокв став багатим на вдкриття про наше суспльство. Грн попрямував до Дикого, який ознайомлював Професора з встановленими порядками на позиц. Ця дея природна, вона змете ус штучно побудован форми. Чорновий монтаж (2014), Сильнше, нж зброя (2014) та Бранц (2016), а серед грових повнометражних стрчок — Зелена кофта (2013) та Брама (2017).
А щодо готовност суспльства смятися — у нас вйна з Росю трива бльш як 300 рокв. Ми не будемо готов до цього бльше, нж зараз.