– Так, форма була моя. Це те, що мен рма збрала, те, в чому я воював. Це було принципово. Режисер погодився, йому навть сподобалась ця дея. моя форма навть ще пахла вйною, з не не виходив цей дух.
Прокатником фльму виступить компаня B&H film distribution. Загалом, вд початку кнопрокату 23 счня Екс заробив 463 тис. За сценарм Професор, якого гра Петро Микитюк, родом з Донеччини, а от у самого актора з цю землею лише професйний зв’язок: Фльм “Наш котики” виходить на екрани 30 счня пропону в рончнй комедйнй форм позбутися вд травм вйни. Наш Котики / Lethal Kittens — фльм про супергеров, як живуть серед нас. гумор, з яким автори розповдають про тих чи нших геров, рзним. Дсталося хба що Кучм та Мнським угодам, вс решта – геро.
Стрчка ма свого глядача. “Ми знамо Володимира з самого початку, вдколи прийшли на Майдан. Бо це врешт-решт одн т ж люди. А ещё, несмотря на комедийный характер, это кино о смерти, её прикосновениях и дыхании. Наш котики (Котик з палаючими очима або як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з тимчасовими елементами вйськового стану – попередня назва стрчки – ред. На хню думку, це неполткоректна патротична комедя.
Продюсер взуальних ефектв: Олексй Москаленко. Сам Петро 2 роки служив у будвельному батальйон радянсько арм, проте, каже, особливостям вонно атмосфери його та нших акторв навчав виконавець головно рол у фльм Дмитро Тубольцев: Складалось враження, що вн постйно смться. Про тих, хто нколи не здасть Батьквщину на поталу ворогу. Мачмонт тисне на педаль газу.