Це не просто комедя для посмятись годинку. “Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав. Дсталося хба що Кучм та Мнським угодам, вс решта – геро. За сюжетом под розгортаються 2014 року, у розпал гбридно вйни Рос проти Украни. Так, Ксеня бльш легковажна, але й бльш рвна щодо гумору.
Скажмо так, на мй погляд, як комедя Наш котики програють Гуцулц Ксен. Розповдав дещо хлопцям-акторам. Дду, пустть, бо важко тримати. Так х називали мж собою волонтери та вс, хто допомагав допомага нашй арм. Туалет на зв’язку! Це теж були приводи для жартв, бо м було незручно смятися, притримуючи ц елементи гриму.
Спвпродюсером стрчки виступа Уляна Супрун. Тож просто сходть подивться. Але згодом тут вдбуваються деяк под, та три вояки з позивними Професор, Лто Грн стають особистими ворогами проросйських терориств. Зараз на час – виграти вйну. Наприклад, сторя мого персонажа – реальна. У мереж з'явився офцйний трейлер патротично неполткоректно комед "Наш котики".
– У Волод Тихого вийшло зробити патротичне кно. Ми з Володею знмали саме комедю, адже в цьому була необхднсть.?
КЕ: х ф Нашi котики Нашi котики кно онлайн фiльм Нашi котики дивитися онлайн Нашi котики фiльм трейлер Нашi котики фiльм и онлайн Нашi котики художнй фiльм дивитися фiльм Нашi котики в hd якост Нашi котики 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Нашi котики фiльм скачати торрент