Це те, що спровокувало нас на те, що ми зробили сценарй повнометражного фльму. Головний герой - доброволець "Лто". Вйськов ж, як вже бачили стрчку, схвально вдгукуються про фльм. Адже свдчить про чергове прощання з радянщиною, для яко характерно зображувати вйну виключно священною. Втм, реакця ветеранв вйни, для яких влаштовували окрем допрем’рн покази, показала, що багато жартв з фльму заходили. У мене ще не склалося остаточно думки. Та й сама назва вийшла довол вдалою. У картин нема спроби олюднювати ворогв чи намагатися працювати з нюансами. Наш котики - це цвях.
2015 року Тихий разом з колишнм АТОшником Валерм Пузком впорядкували вдеоматерал, змонтували три сер й розраховували, що прокт зацкавить телеканали. Це можливсть подивитись на вйну ншими очима зрозумти, що там теж живуть люди, як не тримають автомати в руках 24/7. Вы, как журналисты и волонтеры, 200 тысяч которых работали, чтобы помочь на войне. Насправд, н. Фыльм розповда справжню сторю двох друзв, як протягом 20 рокв дарували надю та навчали дтей з аутизмом. – А костюми – це щось з особистого? Жоден з них не ма бойового досвду, але саме вони стають причиною провалу масштабно операц ворога – такий сюжет стрчки. – Нколи не любив соцмереж, свдомо вдмежовуюсь, але вдгуки нод читаю.
Торк укранським президентом уперше став не полтик, а людина з шоу-бзнесу, що зграла головного героя сатиричного телесералу. У картин нема спроби олюднювати ворогв чи намагатися працювати з нюансами. Молод бйц кепкують з нього, як положено — куди тоб, старий дду, з нами тут козакувать! лише псля його загибел, з документв, дзнаються, що це був старий вояк, який мав бойовий досвд. За сюжетом, тро добровольцв, як не мають жодного вйськового досвду, мають стримати наступ добрних росйських пдроздлв. Слдку за найманцями через екран мобльного. Робоче мсце: кностудя Це – як манфест. UA, перед тем, как получить доступ к скачиванию музыки или кино, пользователю необходимо будет подписаться. так, це – також зброя. Для мене особисто було дв знаков сцени, де я хочу добити Путна, а друга сцена, коли ховали побратима”, – каже актор Дмитро Тубольцев, який грав бйця Лто.