"У нас рабочее название было "Блиндаж". Но мы поняли, что это может дезориентировать зрителя. Поэтому достаточно быстро нашлась замена. Наши котики. Это показывает теплые отношения между добровольцами и волонтерами", - делится режиссер фильма Владимир Тихий.
В середньому на один екран було продано 161 квиток (близько 40 квиткв на екран на день). Взагал, пд час переглядв найбльший регт стоть там, де ветерани сидять". Звдси назва картини – “Наш котики”. Хотлося б помилятися…У прокат зараз можна подивитись вдразу деклька укранських фльмв. Режисером фльму став Володимир Тихий ("Брама"). Вн завжди сконцентрований. художня мова, яку ми використовумо у цих рефлексях, вдповдною духу та де народження громадянського суспльства Украни. Коли у мене в фльм спада каска, то оця шапочка – така србляста, жноча, смшна – це моя. Неполткоректний комедйний екшн Наш котики вийде у широкий кнотеатральний прокат з 30 счня 2020 року.
Тубольцев длився сторями та пропонував сво де. З вкна кабнету колишньо облдержадмнстрац за всм цим спостергала кореспондентка телеканалу Россия 24. Сюжет розповда про чотирьох бйцв ЗСУ, як спритно вправляються з сепаратистами на початку конфлкту на Донбас. Перевтленню лицедв у свох персонажв вигукую: Браво!. Тут не так вже й погано, – хлопець роззирнувся довкола. Вони мають рзн характери, вдповдно кожен по-свому реагу на стресов ситуац в умовах вйни. На комед про вйну чекали, чекають будуть чекати наш бйц як у наявних частинах, так в "запас", вже у цивльному житт.
Фнал сподобався, вн хоч трохи зумв вдихнути у стрчку позитив, але й показав, як деяким вйськовим важко знайти себе псля вйни. Донбас з посиланням на вдео, яке з'явилося на офцйнй сторнц фльму, яке активно поширюють користувач соцмереж. За окупантами вона приходить у вишиванц. Художник з костюмв: Олена Гресь. “Припаркували” технку у рчц пд Чернговом. Перодично ту систему жартування про корупцю намагаються повернути, але це зовсм не смшно. У рзний час над проектом працювали: Тож дуже сподвамось, що до флешмобв нхто не буде доходити, а показ пройде у всх, чи майже всх мстах Донеччини та Луганщини.
“Це смхотерапя для кожного з нас. вйна, вона дал продовжуться, треба нагадати, що вона . А друге, коли ми здили на передову навчали тактично медицини, ми сплкувалися з “нашими котиками” з волонтерами. коли я прочитала сценарй, я смялася вголос, плакала, зрозумла, що вн вддзеркалю те, що було на вйн. цей гумор, який вдображаться у фльм, також був зараз на вйн. Як казали ветерани пд час ветеранського показу, вони без цього би збожеволли, бо гумор потрбен, щоби зняти стрес щоби смятися з нашого ворога смятися смерт в обличчя... Я думаю, що це найкращий фльм про вйну, яка в Укран”, - сказала Супрун.