4. “Пасхалки”. В деяких епзодах з’являються натяки на майбутн Украни, а також флешбеки з минулого. На Червонй площ у Москв можна побачити надписи на стн “Ч/Ленн” та “Мочи Манту”. Це демонстраця вйни з радянським минулим.
– Що допомогло? Як вони вибухнуть, коли побачать стрчку повнстю, не терпиться побачити. За словами, цей фльм про геров, як кожного дня ходять поруч з нами – звичайних людей, здатних до надзвичайних вчинкв. Вважаю, що дуже вдало змнив Володя назву. Щодо незвичного жанру, то вказуться, що саме гумор допомага людин бути свдомою. – Ви брали участь у робот над сценарм? За традицю, у кноогляд Depo. ось тут починаться найцкавше… Водй з позивним Мачмонт у такт й стука по керму й хита головою. Для тих хто ще не встиг сходити в кно, а також для тих, хто встиг, але хоче ще, публкумо уривок з книги.
Продюсувати перше комедйне кно про вйну взялася екс-мнстерка охорони здоров’я Уляна Супрун. Ось телевзор. Телефону. Пасхалки. Як ззнаться у розмов з BBC News Украна режисер Володимир Тихий, критикам справд важко сприйняти гумористичний дух фльму про вйну на Донбас: "Це розрив шаблону". далеко, не ус. Руководство ресурса после того, как к ним начали предъявлять претензии международные антипиратские ассоциации, решило наладить схему легального распространения музыки и кино. А поки вн у прокат, треба обов’язково пти у кно. “Персонаж наче писаний з мене, я був актором, пшов на вйну, нкому не сказав.
Блндаж — цe тpaгiкoмiчнa poзпoвiдь пpo пpигoди бiйцiв AТO, cтвopeнa зa мoтивaми cцeнapiю однойменного фiльму. Касов збори стрчки склали майже 3,5 млн грн. А значит, пираты уже становятся прямыми спонсорами официальной киноиндустрии. Премьера в Украине: 30. Вн давно повернувся з фронту. При этом средняя стоимость билета в кинотеатр на один фильм составляет $4,5.
У четвер, 30 счня, у широкий кнотеатральний прокат виходить створена за пдтримки Держкно стрчка у жанр комедйний екшн.