Продюсер фльму гор Савиченко зазначив, що укранськ бйц, х рдн, близьк та знайом вже давно чекають на комедю про вйну.
Акторський склад пдбрано дуже влучно. У доробку В. Вспомнм втарую чеченскую! – заволав назустрч генералу Радник. – Частина – заснована на реальних подях. У кнопрокат Наш котики вийдуть в листопад 2019 року. – Ваш фльм пропагандистський?
До реч, по ТБ теж покажуть. з першого дня зйомок – я це знаю, бо маю такий досвд – як тльки ти вдягаш форму, ти змнюшся як людина. один смшний момент, коли у Чернгов знмали сцену окупованого Донецька так зван ДНРц-актори почали обстрл, мсцев мешканц викликали полцю, бо подумали, що вдбуваться захоплення хньо ОДА”, – додала Супрун. Комедйний екшн насичений сатиричними жартами та буфонадою. Пояснюючи дею фльму, вони вдзначили, що на передовй нема часу оплакувати побратимв, коли ворог атаку, а жарти стають свордною розрадою та вдпочинком. У прокат картина вийде в листопад. Режисер зазнача, що використання гумору пд час вйни необхдне, не тльки самими бйцями, а й взагал всм суспльством. З усма, з ким я знайомилася – з солдатами. Не хнюптесь, хлопц. Режисер написав сценарй для сералу: про захисникв Украни, як були в блндаж.
Територя радянсько мпер (а перед тим Росйсько мпер) за свом духом заглиблена в схдну, азйську культуру, але намагаться видаватися вропейською. Уврни, что нкто туда н сунтся. Так зван стандарти BBC, як давно вже стали чимось на кшталт лайки в украномовному сегмент нтернету, згадуються за час фльму деклька разв. Марко теж закнчив Академю фльму в Нью-Йорку, зацкавився почав спвпрацювати з ним. Ще до команди продюсерв увйшли гор Савиченко, Степан Бандера, Дмитро Кожема та режисер фльму Володимир Тихий.
Не знаю, мен було важко, навть моментами хотла вийти з залу. Образ смерт, який час вд часу з‘являвся у фльм, також пронизував до ксток. Бо, розумю, що багатьох таки забрала. Фнал сподобався, вн хоч трохи зумв вдихнути у стрчку позитив, але й показав, як деяким вйськовим важко знайти себе псля вйни. Звсно, це моя суб’ктивна думка, ви мате право не подляти. Як наприклад, це робив увесь зал реготавши з кожного смшного не дуже – моменту