На жаль, укранськ кнотеатри ще й дос страждають на комплекс меншовартост та не врять в укранське кно. Сеанси на цей фльм вони ставлять у незручний час — наприклад, тльки один сеанс, до того ж зранку. Одначе люди залюбки купляють квитки навть на так сеанси, а прем’рн покази забили кнозали повнстю. Пдтримайте гривнею втчизняне кновиробництво, бо в Укран вмють знмати яксне та цкаве кно.
Загалом спроба говорити про вйну з смхом вдалою та конструктивною. Звсно, це моя суб’ктивна думка, ви мате право не подляти. У Харков – допрем’рний показ гротескно комед про вйськов д на Донбас. Рол зграли Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Ярослав Федорчук, Вра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк. – Для мене це стало випробуванням. Вра Климковецька – виконавиця дино жночо рол. Загалом держава (УКФ, Держкно) проспонсорувало ?10,0 млн (~23,4 % вд загального кнцевого кошторису фльму).
По-друге, ця стрчка майже напевне нкого не залишить байдужим. Вн не мав страху, в укриття – не затягнеш. Читайте та приходьте у кно пдтримати Наших Котикв! Кожен перегляд фльму — плюс до вашого психчного здоров’я та добрячий копняк "русскому мру" Тут Путн, навть Кремль пала. А Уляна Супрун, яка стала одним з продюсерв стрчки, наголошу: "Це смхотерапя. вс цю жуть у венах. Сам творц анонсують свй фльм як неполткоректний комедйний екшн про вйну
Навть позивний соб вибрав Грн. У кнопрокат фльм вийде у листопад 2019 року. Йдть! Тому що дея — грандозна. Ви зробили фантастичну роботу! У прокат картина вийде в листопад. Ходть сюди, я вам покажу. Ця машина працювала не одне сторччя, виробила дв механзми знищення вол, нацонально свдомост пдкорених народв тощо. Адже обидва жанри для змалювання вонно стор надзвичайно потрбн й важлив. сторя значною мрою натхненна життями двох чоловкв, Стефана Бенхаму Дауда Тату, кожен з яких управля асоцацю, що присвячена допомоз дтях з важкими формами аутизму.