Я чув величезну кльксть позитивних вдгукв про цей фльм вс вони виправдан. Це приклад абсолютно нового стилю фльмв про вйну за незалежнсть Украни — прекрасне поднання гумору драми, реалзму та мстики.
Вперед, давай! Але стандарти Олю пдвели. Але, щоб не потрапити у пастку авторських прав, довелося за нч написати свою псню “Гуляй Донбас”. Так, они уже начали заключать договора с дистрибуторами и производителями кино, чтобы выставлять их произведения на легальных основах. Ми цнумо ваш час, тому надсилатимемо лише т матерали, як справд варт вашо уваги. "Вйна — це велика травма для всього народу, переосмислення через гумор — це крок до зцлення", - пдсумував експрезидент. Автор сценарю режисер-постановник – Володимир Тихий. У прокат вийшла укранська комедя Наш котики.
Головний герой - доброволець "Лто". – Кожен третй на фронт бачить сни про те, що горить Кремль. не дарма. Вже за цю назвою було розроблено логотип, брендинг та айдентику веб-сайту, вдповдно вс ачвки в нас теж з котиками мають котяч назви. А ворог де? Режисер написав сценарй для сералу: про захисникв Украни, як були в блндаж.
Чи поява серед спарв генерала з менем Борис Тодуров (як такий привт вд продюсерки Уляни Супрун). Найбльше сподобалося те, що фнальн титри доповнюють вдео та свтлини з вйни, з яких на глядачв дивляться реальн вйськов та волонтери, а саме завдяки хнм щоденним подвигам ми живемо у свох мирних мстах. Акторський досвд у мене великий, мене знають як рзнопланового актора. Вдом кномитц звернулися з листом до президента Украни та Мнстра культури молод та спорту, аби законно проведений конкурс не скасовували, адже на кону репутаця розвиток укранського кно. Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Степан Бандера, Володимир Тихий, Дмитро Кожема. У Чернгов знмали сцену про “бойовикв” бля будвл донецько ОДА. Пдводячи пдсумок цього комедйного екшену можу сказати про те, що режисери в першу чергу прагнули пдняти актуальн проблеми трансляц росйських телеканалв на позицях укранських вйськових, проблеми в особистих стосунках тих, хто пшов на вйну. Вартсть квиткв: 60 грн.
Але з веселощами автори не переборщили. Кажуть: це фльм про тих, хто смявся смерт в обличчя.