Тро добровольцв – актор, продавець квтв, та вчений – потрапляють на фронт. Бо ж саме народжен у горнил протистояння агресору сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. — Та ти гониш. Режисером проекту став Володимир Тихий, в актив якого робота "Тамничий острв" (2008). В цьому фльм дуже вдало збалансован позитив та драма, реальнсть та гротеск. — По сут, сторя ось яка. У мене ще не склалося остаточно думки. Так, не дуже мцний, кривенький з незагартованого металу. Але згодом тут вдбуваються деяк под, та три вояки з позивними Професор, Лто Грн стають особистими ворогами проросйських терориств.
Тхнческая замнка! Нада павтарть! Знову екран смартфона. Касов збори стрчки склали майже 157 тис. Андрй Турик, що закрив питання дизайну та фронтенду; Це шо. Укранськ вйськов у фльм — не пафосн геро, а люди з своми недолками та особливостями характеру. — Це певна традиця, яка сну з радянських часв. Я не знаю, як до цього ставитися! Це просто якийсь сором, вибачте", - цитують вони росйського ведучого вгеня Попова. снують захдна та схдна культури. Так само як ми в наших квартирах чи домах – треба пости, треба попити, треба пти в туалет”, – поясню продюсерка.
У головних ролях знмалися Дмитро Тубольцев, Станслав Бжезнський, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Михайло Кукуюк та н. На позицю пд Донецьком прибувають клька укранських добровольцв. Щиро дякую за професйнсть всй творчй команд, представники яко були сьогодн разом з нами у кнозал. Вони розповдали, що на фронт присутнсть смерт вдчуваться, як субстанця, що неочкувано виника перед очима. Його називають першою укранською комедйною стрчкою, под яко розгортаються на тл вйни на Донбас. Змнити ситуацю можна тльки завдяки напруженй боротьб. Фльм створються за пдтримки Укранського культурного фонду. Додому. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор— вибухова сумш для тепло зустрч.