Наш котики - це цвях. Так, не дуже мцний, кривенький з незагартованого металу. Але цвях у труну укранського комплексу “меншого брата”. З кого смються – того не бояться.
Ми смялись над ворогом, по сут – смялись над смертю Якщо повернутися до захдно смхово культури, то там колосальний досвд смху з полтики, вйни, релг тощо. На ваш питання завжди вдповмо тут. Крм того, його творчий здобуток мстить два повнометражних фльми – психологчний трилер Зелена кофта (2013) та мстичну горор драму Брама (2017). Наприклад, сторя мого персонажа – реальна.
Цкаво, що продюсеркою стрчки виступила Уляна Супрун – ексочльниця МОЗ Украни. ua та вперше вдкрили статки та доходи ТОП-чиновникв Украни для постмайданого суспльства. Тобто через датчики змогли зафксувати, що подобаться людям чи готов вони придбати квиток у кно. Вони ж на фронт полюбили лопати — ВСЛ МСЛ, це добре — бо котики рятують Украну, а лопати рятують м життя. Я бачила багато моментв, як викликали усмшку.
Волонтер працював чотири вкенди тощо. Кноповсть “Наш Котики” незабаром з’явиться в укранських книгарнях. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога…Радянських комедй про Другу свтову вйну або нш вонн операц майже не було, натомсть х вистача в вроп та США. Ще до того, як ми чули, що йдуть Гради, вн за секунд 15 починав гавкати в той бк. Про всяк випадок нагадумо, що бурхлива реакця Жирновського на трейлер “Наших котикв” – фейк. Поэтому достаточно быстро нашлась замена. Ще у 15-му та 16-му роках. Чстий кайф, – Губарв потер руки.
У фльм можна помтити частку пропаганди, адже гумор у “Котиках” вдрзняться в залежност вд сцен. Якщо про головних геров бйцв АТО жартують по-доброму, про про х противникв з окупованих територй жорстко, росян же показують взагал повними дурнями. Поки наш Президент намагаться пти на примирення та “згладити” кути, творц “Наших котикв” навть не думають про помрковансть – така х смливсть захоплю. Чого лиш варта сцена з Путним та палаючим Кремлем – не стльки кумедна (хоч я посмхався), скльки крута в контекст сьогодення. До реч, актор, що зграв Путна – це стовдсоткове потрапляння в образ, хоч не без фарсовост в самй гр.