Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор – вибухова сумш для “тепло зустрч”! Однак, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Як м це вдаться? Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор – вибухова сумш для тепло зустрч ворога! Творц фльму за допомогою технолог deepfake перетворили головних геров укрансько комед “Наш котики” на акторв з кновсесвту Marvel. мнстра охорони здоров’я, гумор – один з найкращих засобв боротьби з стресом. Загалом було знято три сер.
А сам блндаж – в спецально збудованих павльйонах. Ще один WTF-момент в картин – це ршення дати найбльш демоничному з бойовикв м'я Борис Михайлович Тодуров. Бо держава на таке буцмто грошей не дасть. Квитки на допрем'рний показ вйськово комед НАШ КОТИКИ вже у продажу в кас кнотеатру або посиланням. Бльше в огляд!У Кив запрошують на спецальний показ зустрч з творчою групою фльму Наш Котики. Загальне враження: мен сподобалися Наш котики.
Не переборщили значить… Парадокс поляга в тому, що попри назву позиц Туалет у стрчц нема жартв нижче пояса, котрими гршать окрем укранськ комед збирають на свох сеансах масового глядача. Стиха гра релаксова музика. рма Втовська приздила до мене разом з Стасом Бжезнським, який гра Грна в цьому ж фльм, привезла мен в табр бронк, амунцю, все, що збрали, ще й нших хлопцв повдягали… Хоч цей фльм забудуть досить швидко, його фнальн титри з документальними кадрами укранських вонв ми забувати не мамо права. Вони, справд, дуже чудов люди, як захищають нашу крану, кордони. Хто у вас за старшого? – сказав серйозним голосом. Останн скорше для того, щоб позлити росйських пропагандиств – творц фльму не приховували, що це було одню з хнх цлей, нехай не основною. “Тод вн вислав цей сценарй Марку, нашому куму Стефку Бандер.
Згодом з'явилася дея створити повнометражний фльм й Володимир Тихий написав сценарй для повнометражного художнього фльму у 2017—2018 роках.[20]