Фльм, в якому пала Кремль, просто не можна не дивитися, – впевнена Супрун. Прокатником фльму виступить компаня B&H film distribution.
Голос Дикого вв дал: Крм того, його творчий здобуток мстить два повнометражних фльми – психологчний трилер Зелена кофта (2013) та мстичну горор драму Брама (2017). На комед про вйну чекали, чекають будуть чекати наш бйц як у наявних частинах, так в "запас", вже у цивльному житт. Це дуже добре, але сатиричний погляд на вйну, смх над ворогом, а нод й над собою — теж дуже важлива рч. Бо занадто вже серйозними справами опковуться капелан. Петро Марина Порошенко разом з ветеранами вйни проти росйсько агрес подивились комедйну кнострчку Наш котики режисера Володимира Тихого. Нагадамо, за перший вкенд прокату картина збрала майже 1,7 млн гривень. Одному з “котикв” вдмовили в двох нших ролях. Фльм чудовий! Цкавий, сучасний.
Коли ми входили в Пски, його рятували наш медики, повитягували з нього осколки. вн – як в нашй патротично-неполткоректнй комед – пшов добровольцем на фронт. Режисер написав сценарй для сералу: про захисникв Украни, як були в блндаж. – Лто 2014 року. Я не знаю, як до цього ставитися! Це просто якийсь сором, вибачте", - цитують вони росйського ведучого вгеня Попова. Лто кричить у вдповдь:
Так, були кльов, вдал жарти, але за ними починались серйозн обстрли. Вйна – це вйна. Вйна, безсумнвно, одним з найбльших страхв укранцв сьогодн. Дехто з глядачв досить скептично вдгукнувся на так жанров перипет, а як на мене, це цлком нормально, приклади тако вибухово сумш в стор кно були неодноразово (згадаймо хоч См психопатв Мартна МакДона). До того ж зауважмо: тогочасн комед про вйну були не патротичними, а вельми навть пацифстськими. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв дуть добровольцями на Схд. Окрм красиво медальки кожна ачвка ма свй бонус очок. Стрчка Наш котики — це перша укранська кнокомедя про под росйсько-укрансько вйни, що нин точиться. А наступного дня той же персонаж мр про нагороду вд президента, яку неодмнно отрима в Марнському палац. Малые кинотеатры (особенно в провинциях) экономят на покупке авторских прав на фильмы и пускают в прокат ленты просто напросто скачанные в интернете.