Нема сенсу повторюватися про те, чому варто йти на “Наш Котики” у кно, бо вже вийшло багато вдгукв та рецензй. Але також багато запитань, як приходять зокрема й на мою сторнку. Наш Котики / Lethal Kittens пдготували вдповд на найбльш популярн з них. Читайте та приходьте у кно пдтримати Наших Котикв! Кожен перегляд фльму — плюс до вашого психчного здоров’я та добрячий копняк "русскому мру"
Перевтленню лицедв у свох персонажв вигукую: Браво!. Якщо ви залучате волонтерв звдусль, ваш завдання мають бути простими та не вимагати якихось професйних здбностей. Сам творц анонсують свй фльм як неполткоректний комедйний екшн про вйну. Лнйний продюсер: Олександр Четиркн. деальний обсяг — 3-10 хвилин на завдання. Ходть сюди, я вам покажу. нш ж побачать нших, це тшить, бо нас багато! “Наш Котики” на росйському телебаченн. Публкумо повну версю тексту.
Глядачам, як хотли б познайомитися з сучасним укранським кно Петро Микитюк пропону переглянути Поводиря, Мо думки тих Черкаси. Спробуйте виконати деклька завдань сам. Блндаж – трагкомчна розповдь про пригоди бйцв АТО, створена за мотивами сценарю фльму. Це про под 2014 року, коли хлопц прийшли на вйну одними, а пшли ншими. Продюсери: Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера-молодший Н! Ще гулямо! Ш-ш-ш-ш-ш-ш! Режисер та автор сценарю – Володимир Тихий.
Н, пацани це якийсь жарт. Туалет? ОРДЛО Нхто з групи не ма бойового досвду, але це не стане перешкодою для масштабно поразки ворога Образ журналстки, яка прихала на войнушку з деалзованими уявленнями про бле та чорне, та те, що дал з нею вдбуваться, демонстру внутршню трансформацю людини, яка вдчула страх вйни. Сам лише текст викликав стльки емоцй та спогадв, що я виршила: треба зробити все, аби свт побачив це кно, а особливо — добровольц, вйськовослужбовц та ветерани росйсько-укрансько вйни.
– Так, я пишу псн, музику. Писав псн для деяких зрок, серед ншого – дв псн для Тни Кароль. Мен й ранше радили спробувати, а тепер я готовий.Комедйний фльм режисера Володимира Тихого про пригоди бйцв АТО Наш котики глядач зможуть побачити з 30 счня в усх кнотеатрах Украни. Неполткоректний фльм про любов до лопат в умовах проведення бойових дй на сход крани одразу ж виклика багато питань, серед яких найголовнше: чи взагал вартий вн уваги укранця?