Зрозумло, що у новому проект ми не хотли обмежуватися тльки декларацями. У нас ще деклька тисяч старих паперових декларацй (включно з раритетами, як от деклараця Юл Тимошенко за 1997 рк), колись вони вс будуть зацифрован. Але виконувати постйно одне й те саме завдання довол нудно. Тож на платформу додали завдання з розпзнавання декларацй зв’язкв суддв, а невдовз планумо додати ще клька рзних типв завдань вд рзних органзацй.
Бльше нчого ц серали, на жаль, не принесли. Дв зморшки вд насуплених брв тягнуться вгору, нби рвчаки. Коли ми дивимося фльми Тарантно сммося на сценах, де когось вбивають, я рдко чую на виход з кно, що це аморально. Можливо це через особист причини, бо завдяки тату, який був на передовй деклька мсяцв, я накше сприймала стрчку. Вони не народились героями чи богами вйни, але стали захисниками та захисницями — нашими котиками.
Так ветерани вчаться говорити на складн теми через творчсть та жарти. Але згодом тут вдбуваються деяк под, та три вояки з позивними Професор, Лто Грн стають особистими ворогами проросйських терориств. Просто я не люблю таких комедй. Фльм створються за пдтримки Укранського культурного фонду. Ти бачиш кров лайно, тому без гумору можна збожеволти", - вважа ветеран Олексй Цимбалюк. А також – новий погляд на нашу вйну нова зброя в деологчному протистоянн Джерело: Нове укранське кноНаприкнц счня на велик екрани вийшли деклька нових фльмв, також чимало новинок чека на кноманв у лютому От тльки не факт, що з цим погодяться ус затят патроти, яких хлбом не годуй – дай поридати над сумним минулим, тепершнм майбутнм нашо багатостраждально Неньки. Це може бути гра у театр чи, наприклад, виступи у формат вдкритий мкрофон. Згодом з'явилася дея створити повнометражний фльм й Володимир Тихий написав сценарй для повнометражного художнього фльму у 2017—2018 роках.
З написами MAN/WOMAN, блоснжним туалетним папером навть… бде. Майдан, окупаця Криму, росйсько-укранська вйна стали визначальними у житт мльйонв укранцв. У трейлер фльму “Наш котики” заклен детал наклейками у вигляд котикв, творц вдзначають, що вдкриють тамницю пд час показу. Жанр кнострчки визначили сам автори. Катнька по-дловому долучилась до вживання кокану. За його словами, прийняти т вйськов д, як вдбуваються в Укран, будь-кому дуже складно. Вважайте — ОФЦЙНО! А коли повернувся з вйни, то на одному з кастингв йому сказали, що вн "не схожий на АТОшника". Журналстц Ол дстаться за спробу взяти коментар з ншого боку конфлкту, за невмння помчати очевидн реч, за ставлення до свого хлопця та таке нше.
Нема сенсу повторюватися про те, чому варто йти на “Наш Котики” у кно, бо вже вийшло багато вдгукв та рецензй. Але також багато запитань, як приходять зокрема й на мою сторнку. Наш Котики / Lethal Kittens пдготували вдповд на найбльш популярн з них. Читайте та приходьте у кно пдтримати Наших Котикв! Кожен перегляд фльму — плюс до вашого психчного здоров’я та добрячий копняк "русскому мру"