Це можливсть подивитись на вйну ншими очима зрозумти, що там теж живуть люди, як не тримають автомати в руках 24/7. За сценарм Професор, якого гра Петро Микитюк, родом з Донеччини, а от у самого актора з цю землею лише професйний зв’язок: Можна довго дискутувати про те, можна так робити чи н. Коли ми возилися з виробництвом Наших котикв, проводили нейротестування трейлерв. Так, можна. У 2014 роц актор воював у склад Добровольчого укранського корпусу Правий сектор. За словами режисера це трагкомчна сторя пригод трьох бйцв АТО, що трапляться з ними пд час бойового чергування на найглухшй з усх можливих позицй фронту. Але от з журналстки я смялась найбльше, як би це не звучало грко.
Тож, коли я вийшла з мнстерства, стала одним з продюсерв фльму. Ходть сюди, я вам покажу. Коли я дивилася Кборгв, то мен було дуже некомфортно. Власне, офцйно вона (не менш романтично) називаться Капустина, на туалетну назву захисники нбито ображаються… Але нчого не поробиш: найцнншим здобутком цього мнатюрного опорника таки вн – визнаний найкращим у всй зон АТО клозет типу очко. Телефону. Росяни порилися в цьому запис зробили сюжет, де назвали дружину Порошенка продюсером фльму. Фльми й сералиЖанр: Комедя Бо це врешт-решт одн т ж люди.
У квтн 2018 сайт вдвдали майже 2 мльйони користувачв. Мо колеги за пв дня теж спймали цю хвилю ми вже, не виходячи з образв, жартували постйно, сплкувались, пдколювали один одного. На початку кожен з них розповда свою сторю. Под фльму розгортаються у 2014 роц на початку вйни. За рк ентузазм волонтерв вдчутно впав. (Драматична пауза).
Бо сам щоразу, коли дзнаюся про зйомки нового укркно, подумки мало не молюся: Хай у них все вийде, тльки не облажайтеся, пацани!