Украна – наша! – кричать найманц й починають стрляти в повтря.
Творцям Наших котикв вдалось те, що до походу в кнотеатр я вважала неможливим. Також ви можете придбати кноповсть Наш котики. Про кожного з нас для кожного Соцальний, культурний запит, бажання побачити себе справжнми нщо не може вбити, бо це здоровий момент. Нехай вйна далеко не веселе заняття, але тод було над чим посмятися - наприклад, над тим, як ц волонтери, як вперше взявши зброю в руки, могли знищити елтний росйський загн. Але цвях у труну укранського комплексу “меншого брата”. Тому що саме ц регони бачили все на власн оч.
Уже те, що у фльм звучить псня Пливе кача викликало обурення деяких глядачв на допрем’рному показ у Львов. Гасло фльму — патротична неполткоректна комедя Наш Котики. Пояснював психофзику самого персонажа – як вони поводяться, як реагують. Це корисно бачити нашим мльйонам спввтчизникв, як дал мрють дружити з Росю, може хоч трохи заткнуться. Я й так у маршрутц жджу, то давайте щось таке, що мене звдси вихопило б. Коли вйна закнчиться, я передивлюсь його ще раз, можливо, буду смятись, але не зараз. Умови, в як потрапили наш хлопц й двчата, лякають, але близьксть смерт там перегукуться з епчним форматом давньогрецько драматург. Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм з’являться ближче до кнця, але вдгра дуже важливу роль дть у сраку! Фльм вийшов на 219 екранах (найбльша кльксть екранв для укранського фльму у молодому 2020 роц) за середньо цни квитка 95 грн.
Бо занадто вже серйозними справами опковуться капелан. Ще й якого. Туалет!? – перепитав Лто. Найбльше гумор нас рятував, коли ми поверталися назад, тому що завжди вдбувалися яксь весел стор… Це внутршнй захист вд того, що ти бачив”, – розповв Тубольцев. Вона гарно працю у рзних закликах до користувача: будь котиком, допомагай, вддай котикв добрим людям на добр справи тощо. Сам актор також вперше побачив картину саме тод: Коли Володимир Тихий готувався до зйомок, вн здив на Схд збирав матерали з мсця подй:
Не пущу! Нам РПГ самим потрбн. Раптом у Професора зашипла раця. Ш-ш-ш-ш-ш-ш!