Сантаря! Але таку версю видали на телеканал Россия 1 у сюжет вгеня Попова. Фактично фльм уже залишив екрани кнотеатрв. Нбито на уламках Кремля президент Рос Володимир Путн у вбранн матрьошки намагаться втекти вд укранського вона, але йому це не вдаться. У головних ролях: Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Вра Климковецька, Ярослав Федорчук, Станслав Бжезнський Як на мене – картина вдалася, вона гдна того, щоб стояти на поличц поруч з Кборгами Ахтема Сетаблава . – Говорухн по-хазяйськи св у крсло. Продюсери стрчки - Марко Супрун, гор Савиченко, Уляна Супрун, Володимир Тихий, Дмитро Кожема, Степан Бандера. Заявлено, що це комедя. Режисер погодився, йому навть сподобалась ця дея.
Втм, даю пдказку: звернть увагу на тризуб в однй з сцен. Зароблено бльше 28 тисяч гривень, з них майже одинадцять вже перевели на фонди. При цьому, правда, няк не зачепивши Петра Порошенка, який у час, коли вдбуваються под "Наших котикв", перебував пд шквалом критики за ловайський котел теж цлком мг би стати гером пари-трйки удливих жартв. ось тут починаться найцкавше… “Я взагал-то думав, що фльм про котв, – повдомив журналстам чоловк з зламаним носом, який побажав залишитися невдомим. Це комплмент сценаристам, якщо що. Вони не дозволяють ветеранам дйсно повернутися з вйни, деяким чином консервуючи хн негативн спогади, те, що потм може вилитися в так званий посттравматичний стресовий розлад. сьогодн ми його бачимо у вигляд кно”, - зазначив режисер. А на обр показалася бабка, котра здавала хн позиц спарам, а це раптом привезла котикам здати свого зятя Гошу. Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць.
Пзнше, на етап постпродакшн, УКФ та ДержКно профнансували промоцю фльму. Бо ж саме народжен в горнил протистояння агресору сучасн укранськ архетипи лягають в основу модернового укранського контексту. Позицю Туалет перезвали в позицю Професор. Фльм опису, як вони вдбивають атаки "сепарсько" бронетехнки, "чеченцв" "росйського спецназу" та переживають внутршн змни у ставленн до вйни. Це кно про укранських добровольцв, як пшли на Схд захищати нашу крану вд росйських окупантв, терориств та вбивць. Ми не можемо бути толерантн – нас вбивають. Звукорежисер: Михайло Закутський. Зверни увагу! На час карантину багато заходв скасували або перенесли.
Дехто з глядачв досить скептично вдгукнувся на так жанров перипет, а як на мене, це цлком нормально, приклади тако вибухово сумш в стор кно були неодноразово (згадаймо хоч См психопатв Мартна МакДона).