Я актор, але у мене автоматично вмикаться опця: я – боць. я одразу ввмкнув такий режим жартв. Мо колеги за пв дня теж спймали цю хвилю ми вже, не виходячи з образв, жартували постйно, сплкувались, пдколювали один одного. У Пенальт вуса наклен були, а в Капелана – борода. Це теж були приводи для жартв, бо м було незручно смятися, притримуючи ц елементи гриму.
Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога. Тобто через датчики змогли зафксувати, що подобаться людям чи готов вони придбати квиток у кно. За версю експертв UaReview з маркетину та медакомункацй, причиною рекордного успху стала грамотна ставка на любов глядачв до котв. Тим, хто чутливо ставиться до чорного гумору не завжди натурально гри акторв – краще не ходити. Фльм нагаду, що вйна нкуди не зникла.
Тож мерщй до кнозалв – смятися не здаватися разом з Нашими Котиками, – закликав Петро Порошенко. Мали дв групи: умовно патроти, як регулярно ходять на укранське кно, та любител fun. Вс розумють, що це бда, яка стосуться усх нас, але мужност це прийняти не вистача. Нхто з них не ма бойового досвду, не здогадуться про намри командування не орнтуться на мсцевост. Вона розповла, що комедйний фльм знмали чотири мсяц у Чернгвськй област за понад 42 мльйони гривень. Всм ншим – дуже раджу. Звсно, це моя суб’ктивна думка, ви мате право не подляти. – Що було найскладншим на зйомках? Колишнй Президент Украни Петро Порошенко (який був Президентом на момент д сюжету фльму непрямо згадуться там) позитивно вдгукнувся про цей фльм та подякував творчй команд, зокрема сказавши що це [фльм] приклад абсолютно нового стилю фльмв про вйну за незалежнсть Украни — прекрасне поднання гумору драми, реалзму та мстики.
Про це повдомляться на сторнц под в Facebook. Вн вдчував вбрацю. Творц фльму за допомогою технолог deepfake перетворили головних геров укрансько комед “Наш котики” на акторв з кновсесвту Marvel. Н, пацани це якийсь жарт. Що провокативнш ц жарти, то вони краще працюють. Це саме так було.