Наш котики - офцйний трейлерУ четвер, 30 счня, у широкий прокат виходить неполткоректна патротична комедя Володимира Тихого “Наш Котики або Як ми полюбили лопати в умовах обмежено антитерористично операц з елементами тимчасового вонного стану”.
Це першу частину, те, що навколо нашого блндажу. Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога. У зв’язку з цим, варто лише згадати останн под, як були перед показом фльму Пекельна Хоругва, або Козацьке Рздво. “Психологи довели, що гумор – це захисна властивсть нашо свдомост. Британя у 1960-х роках була досить релгйною краною, цей комедйний серал став потужним викликом не тльки в культурному, а й у свтоглядному розумнн. Смх та роня проникають в ус сюжетн лн. В мене весь час фльм межував з реальними, страшними розповдями тата я не змогла сприйняти його, як комедю.
Це допомогло протестувати грову механку, знайти помилки, що не були покрит тестами, та збрати фдбек. Он о том, как добровольцы без опыта защищают Украину. Наприклад, сторя мого персонажа – реальна. Кноповсть Наш Котики скоро з’явиться у книгарнях. На вдверто смшних та дуже трагчних подях.
Укранськ вйськов у фльм — не пафосн геро, а люди з своми недолками та особливостями характеру. Часом це документальн, гров фльми”, – поясню Уляна Супрун. Похали! Под фльму розгортаються у 2014-у роц. Втм саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор - вибухова сумш для тепло зустрч! До слова, зустрч з вдомим актором органзувала Льввська обласна бблотека для юнацтва мен Романа ваничука Под фльму розгортаються в 2014 роц, до початку гарячо фази гбридно вйни Рос проти Украни.