Под, про як йдеться у фльм, вдбуваються у 2014 роц на Донбас, у зон, де тривають бойов д. нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв вирушають добровольцями на Донбас. На позицях до четврки для виконання тамного завдання приднуться амбцйна журналстка. Нхто з групи не ма бойового досвду, але це не стане перешкодою для масштабно поразки ворога
Навряд чи. – Чи зараз пропозиц зграти в фльм про вйну? Втм, саме вони стають причиною грандозного фаско масштабно операц ворога… Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор — вибухова сумш для “тепло зустрч!” – йдеться в опис до фльму, оприлюдненому на сайт Держкно. х викликали мсцев мешканц, бо подумали, що ми збрались робити “самопроголошену ЧОДА”. Про це повдомля УНН з посиланням на пресслужбу Державного агентства Украни з питань кно. Поруч нього – Пенальт, командир. Касов збори стрчки склали майже 250 тис. Фльм “Наш котики”, що розповда про те, як у 2014 роц укранськ нженер, актор, футбольний тренер продавець квтв вирушили захищати батьквщину вд нападу росйських вйськ, став найкасовшим ноземним фльмом в Рос. За три тижн ус декларац були оцифрован, а Денис купив третину тонни мандаринв та похав роздавати х пораненим вйськовим.
Щоправда, деяк моменти змушують посмхатись трохи розчаровано: “туалетн” жарти, м’яко кажучи, не верхвка комедйного жанру. Капелан (Ярослав Федорчук) у фльм вийшов, злегка, карикатурним — не таких капеланв я знаю. Сам автори позицонують свй фльм як неполткоректу патротичну комедю. Це база декларацй чиновникв з пошуковою та аналтичною системами. Але, можливсть подивитися фльм онлайн обов’язково з’явиться. Смття сортумо.
Мы надеемся, что вам понравилось смотреть бесплатно Наш котики (2020) онлайн в хорошем качестве без регистрации. Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор— вибухова сумш для тепло зустрч. поки вони дочекаються ротац, багато чого буде. “Це смхотерапя для кожного з нас. якщо ви зможете це витримати, то дал пде трохи легше. Коли ми дивимося фльми Тарантно сммося на сценах, де когось вбивають, я рдко чую на виход з кно, що це аморально. Кошторис фльму близько 32 млн грн, ус ц грош – державн. Як повдомля пресслужба Держкно, трейлер оприлюднено на YouTube. “За п’ять рокв стотно змнилася укранська армя та укранський культурний простр.
Нагадамо, вийшов трейлер укрансько молоджно комед "Халепа на 5 Baksiv".Екс-мнстр охорони здоров’я Уляна Супрун розповла про зйомки фльму та охоче фотографувалась з львв’янами