Дикий повв хлопцв до бйниц, бля яко стояв Професор. Стрляють! – вдповв вн на запитання Професора. Заповт Професора, наприклад. Коли за твом реферальним посилання хтось реструться та викону хоча б одне завдання, ти отримуш невеликий бонус в гровй валют, котрий вдразу можеш вддати на благодйнсть. Професор зареготав. виживати навть в умовах вйни.
Вдвага, мужнсть, трохи гпнозу та фрмовий гумор— вибухова сумш для тепло зустрч. У держави його творц просили всього 7 млн грн при загальному бюджет у 40,4 млн грн, бо основна частина фльму вже була знята, кошти знадобилися на постпродакшн. Вартсть квиткв: 60 грн. Щодо нших глядачв, то, можливо, деяк тонкощ специфчного вйськового гумору зрозумють не вс. – Н, я не боюсь цього. На знмальну групу викликали полцю. з ними – Танк, кавказька ввчарка. Результати плани Як от в одному з епзодв новобранець телефону татов пдставля телефон ближче до вкна, щоб чутно було пострли.
Вйна нколи не залиша людину такою, як була. Украна – наша! – кричать найманц й починають стрляти в повтря. Сам соб подумав: Мен 35 рокв, що я тут сиджу?. Цим людям дали те, що було, а було тод небагато. Хоча, думаю, хейтерв стрчка отрима немало. Пд час планування вигадливо маркетингово кампан, що вдповдала гротесковй комедйнй природ стрчки, виробники Наших котикв середньо-оптимстично передбачали, що аудиторя фльму у кнотеатрах складе близько 300 тисяч осб. Потм Андрй Садовий з дтьми до мене пдйшов, дякував, казав, що його мал плакали. Неполткоректний комедйний екшн Наш котики вийде у широкий кнотеатральний прокат з 30 счня 2020 року.
Хотите получать оперативные и важные новости? Подписывайтесь на наши каналы в Telegram и Youtube, страницы в Instagram, Facebook и Twitter. А также вступайте в нашу группу на Facebook: там вы имеете возможность размещать собственные новости.У прокат вийшла перша укранська неполткоректна патротична комедя про вйну на Донбас "Наш котики".